Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kupno cb |
to gdzie w koncu w lomzy mozna najlepiej kupic radio i zapewnic serwis ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kupno cb |
w Łomży cienko będzie ci z serwisem cb bo ten koło jednostki wojskowej to nie serwis a tylko zdzierca kasy
|
|
kup radio nowke to serwis bedziesz miał gwarancyjny ;P
|
|
radio alana 121 z anteną midland ml-145 podlaczasz i gadasz malo awaryjny sprzecik
|
|
tez mam alana 121. kupilem w media expert za 349 zeta, moze i przepłaciłem ale co tam. antene mam moze nie najlepsza bo sunker 109 ale wystarcza
|
|
media expert to chyba najdrozszy sklep w miescie ;P
|
|
na Browarnej przy samym rondzie na woj. polskiego a serwis to po co te radia same sie nie psuja (mialem kiedys 4 radia CB ) chyba ze sam lubisz grzebac i psuc :)
|
|
ulimedia wczoraj reklamowali w gazetce, niezłe i niedrogie(naprawdę)chyba cobrę. angella
|
|
na wojska polskiego przy tym malym rondzie jak sie zjezdza na browarna.tam kolezka ma pojecie o tych radiach i innych sprzetach. udanego zakupu :D
|
|
no nie wiem ale objezdzilem wszystkie sklepy ale ten na legionow ma najtaniej jak nie wierzycie to sami sprawdzcie wiec juz sam nie wiem :)
|
|
Ja kupowalem u tego na legionow. facet ma pojecie. jak kupilem u niego sprzet zamontowal i wystroil antene za free. Kup sobie presidenta wolkera +antenka president ml145 lub president misurin taka krociutka, bedziesz zadowolony, ja mam taki komplecik i nienazekam
|
|
u Rafałowskiego na wojska polskiego przy rondzie-najlepiej
|
|
taaaaaa........wybor zajebisty 4 radia i 5 anten to juz na krasce jest wiekszy wybor :))))
|
|
zabronione przez radio maryja!!
|
|
kolego a możesz powiedzieć gdzie w dzisiejszych czasach naprawiaja za fry...............
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |