Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przykry wypadek |
Kilka minut temu ( dokładnie nie wiem ) dziewczyna ubrana w czerwono kurtke skoczyła z nowego mostu w Łomży . Kurtka i telefon komórkowy znaleziono przy poreczach . Wiadomo ,że nie żyje. Prawdopodobnie teraz trwa akcja poszukiwania ciała. Wyglądam przez okno i widze mnóstwo policji. Szkoda...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przykry wypadek |
SPROSTOWANIE zapomniałam dodać ,że są to informacje od tzw "gapiów" .
|
|
Witam właśnie niedawno jechałem tamtędy i zauważyłem wóz strażacki i 2 radiowozy i sie zastanawiałem co sie stało.Szkoda dziewczyny [*]
|
|
O_o ;( a ja moge się domyslać kto to jeśli naprawde to sie zdarzyło ;(
|
|
szkoda dziewczyny [*]. Tylko ciekawe czy to prawda
|
|
Raczej prawda, z 5 minut przed pojawieniem się postu wyła syrena w strazy
|
|
jak to sie domyslac kto to? wiedziales i nie mogles pomoc?
|
|
O jezus nie jestem pewny ... i nie byłem przy tym .
|
|
Mogłeś porozmawiać z tą odsobą, mnie by sumienie dręczyło [*]
|
|
chciclaam to powiedziec .. Ty znales ta osobe?
|
|
Mam nadzieje że to nie ona ;( ;( rano się dowiem ... mówić można ale jak osoba ma już swój świat wymyślony i myśli tylko o samobójstwie to nic nie pomoże ... wiem coś o tym ehh ... Ktoś bedzie wiedzieć wiecej niech pisze .
|
|
Wiem tyle ze straz juz wrocila po 30minutach
|
|
Słaba Psychika i takie wypadki się dzieją;( [*] Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Przykro...
|
|
potwierdzam OSP Piątnica wyjazd okolo 22:40 rowniesz PSP Łomża, po 20 minutach przyjezdza ratownictwo wodne, poszukiwania trwaja do godziny 12:30 bez skutku. Dzis o 11 zostanie wznowiona akcja poszukiwawcza przez wyspecjalizowanych nurkow z Augustowa.
|
|
Tak myslałam bo karetka wracała spowrotem bez sygnału . Naprawdę żal mi tej dziewczyny z drugiej strony to samolubny czyn , nie pomyślała o bliskich. ''No, widzisz, robaczku! I gdzie twój befsztyczek? Entliczek-pentliczek, czerwony stoliczek.''
|
|
Tutaj rownież kilka lat temu w tym samym miejscu http://www.997.tvp.pl/Krym202.htm
|
|
rozumiem zeby kogos zabic, ale siebie ? :|
|
|
To jednak nie ta osoba dzięki bogu ... więc nie wiem kim była osoba na moście co wskoczyła ...
|
|
Własnie w wiadomościach na polsacie mówili o tym. Ona uczyła się w Gim Nr 1. Miała na imię Marta. Akcja poszukiwania będzie trwała aż do skutku.
|
|
pętliczek może się odnajdzie Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
na poczatku jak to przeczytalam to myslalam ze to jakis prima aprillisowy zart :/ no i szkoda ze nie zart... znalezc napewno ja znajda,ale watpie ze zywa... nurt jest bardzo silny,rzeka jak zwykle wylala :/ ehh ale jaki to trzeba miec zryty beret zeby sie na wlasne zycie targac...jakos nie moge tego pojac...
|
|
pętliczek masz na myśli śp. Hanię Dąbrowską, która zginęła 8 lat temu
|
|
Ej, no ale przecież nikt nie powiedział, że ta dziewczyna nie żyje itp. To tylko domysły policji ,straży jak również internautów. To, że jej rzeczy znaleziono na moście nie świadczy, że skoczyła do wody. Podlasie czy Mazowsze? Oto jest pytanie.... Moja odpowiedź---> Mazowsze
|
|
to glupia @#$%. teraz ludzie musza ryzykowac zycie, panstwo wydawac pieniadze zeby znalezc jej trupa. mogla sie np. powiesic. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
teraz to zes doj_ebal do pieca
|
|
terrorysta: odnoście wypowiedzi tomasza jest w tym trochę racji. Poczytaj "Zdązyć przed Panem Bobiem" H Krall a może nieco zrozumiesz. Tam często spotyka się motyw samobójstwa w którym ktoś się zabija nie myśląc o innych. Mam szczególnie na myśli sytuację gdy ludzie ubolewali, gdy pewna postać strzela sobie w głowę marnując kilka naboi które mogłyby przenieśc ukojenie innym. Jak też ktoś wspomniał przez nią cierpi wiele osób - ona wybrała najgrsze wyjście. Cierpi przez nią wiele osób i szczerze to mi jej nie jest żal a jej rodzinę. Ona już nic nie czuje, a rodzina bedzie cierpieć na dłuuugi czas. Zresztą pewnie nie tylko ona.
|
|
mi tak samo wcale jej nie zal tylko rodziny...i taka jest prawda. Skoro MUSIALA to mogla wybrac inny sposob ale co my tu rozkminiamy?stalo sie... jak miala slaba psychike to nic na to teraz nie poradzimy. nalezy wspolczuc rodzine i tyle na ten temat
|
|
Po pierwsze jeszcze nie wiadomo czy ona zginela czy zyje,a jeszcze moze byc trzecia opcja ze jak zginela to jej ktos w tym pomogl!!Po drugie skad wiecie co taka osoba przed samobojstwem mysli?To nie jest zbrodnia doskonala ze sie wszystko w najdrobniejszych szczegolach zaplanuje!!Jezeli sie potwierdzi czarny scenariusz to szkoda dziewczyny,a rodzinie mozna tylko wspolczuc
|
|
No niestety i takie rzeczy się dzieją... słyszałem o tym wypadku, ale nie wiedziałem nawet, że ta dziewczyna jest ode mnie z bloku... dopiero po jakimś czasie skojarzyłem, że to ona... no szkoda, szkoda...
|
|
Może ten samochów przejeżdzający ją porwał:/ Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
tylko po co zdjeła kurke na moście ? chciała aby szybko ją zaczeto szukać , w ramach manifestu swoich problemów i tak naprawdę żyje ... nie zostawiła żadnego listu, tylko kurtka na moście ? jaieś to dziwne nic nie sugerowała wcześniej ??trochę to głupie ale ja bym skoczył w kurtce...wogóle bym nie skakał tak naprawdę..
|
|
bez kurtki zamarzłaby na śmierć w nocy bez czyjejś pomocy. Czyżby znów heroizacja ofiary (podobnie jak z gościem zagryzionym w jeziorku) która taka niewinna i ktoś musiał jej pomóc. Dzieci fotki i gadu-gadu - wybryki własnych rodziców. Nie zdziwiłbym się jak te dziecko odważyło się bo było z procencikami, a przed skokiem ostatni w życiu papierosik
|
|
na smierc by nie zamarzla bez kurtki bo juz tak zimno nie jest, tez mi sie zdaje ze to mogl bys jakis samochod;/
|
|
ktos upozorowal ze skoczyla zostawili zeczy na moscie ja zawineli albo skoczyla poprostu wiem ze za jakiegos typa to zrobila widzialem frajera za takiego lamusa sie zabijac to zal moim zdaniem. pozdro kurwiszonie Co cie nie zabije czyni cie mocniejszym""
|
|
Policja podejrzewa inną hipotezę na ten temat: Dziewczyna nie skoczyła z mostu, tylko rzeczy znalezione przy Niej miały tylko sygnalizować Jej problemy. ŹRÓDŁA: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=14782#bxprzejdz oraz http://www.radio.bialystok.pl/news/index/k/8/n/5654 Paweł Dąbrowski PS. Jak bedzie cos nowego, to informacje zamieszcze w tym poscie i na http://pomoz-im.org/poszukiwana Witam!
|
|
Śmieszni jesteście :) już nawet żal nie pomaga ... To ja bym mógł tak samo iść ale na stary most zostawić kurtkę i telefon i ... i bym se poszedł dalej ... ale widzicie w tym problem że na starym moście cały czas coś jeździ i zawsze ktoś zauważy na nowym moście jest tak dobrze że są momenty że jest cisza pod mostem można samochód czy nawet rower postawić i se pojechać nie zauważony dołem ... Ta dziewczyna nie miała żadnych problemów ... a od tego siedzenia w domu odjebało jej i se wymyśliła . Jak bym miał popełniać samobójstwo to na pewno bym nie zostawił nic na moście .A co nie ma żadnych śladów na barierce ani w tym miejscu co ''niby'' wskoczyła ? a ciało już może być przy stadionie więc co za sens szukania w jednym miejscu ? he no cóż chociaż dużo o niej się gada jest sławna może o to chodziło. Dzieci Neo PzD
|
|
Bartes, jesteś negatywnie nastawiony do tego tematu, a więc się nie wypowiadaj. Po co tracisz czas na zapisanie tych kilku zdać skoro twierdzisz, że to co się wydarzyło jest śmieszne, głupie, itd. Nikt Tobie nie każe komentować. Może jej rodzina, znajomi potrzebują wsparcia, przecież cały czas mają NADZIEJĘ, ŻE ONA SIĘ ZNAJDZIE... A Ty zachowujesz się jak gówniarz i wyśmiewasz się z tego... Zastanów się człowieku kilkadziesiąt razy zanim coś napiszesz. Pozdrawiam.
|
|
o kurcze...
|
|
"he no cóż chociaż dużo o niej się gada jest sławna może o to chodziło. Dzieci Neo PzD" Wątpie,że o to chodzi. Jaka dziewczyna upozorowałaby coś takiego dla sławy. Nielogiczne i żenujące. Może ma naście lat a w tym wieku wiele głupot przychodzi do głowy ale bez przesady.
|
|
Spać przez to wszystko nie mogę :/ Zamykam oczy i widze sine , sztywne i zimne ciało na brzegu . Przez okno też już nie patrze ehś :/ Gdzież pisało , że wracała od chłopaka. Jaki Facet puszcza dziewczyne o tej porze samo do domu?? IDIOTA!! NIE ZASNE..
|
|
Pętliczek.... Bueheheheehehhe... tak tylko można skomentowac to co napisałes :D "I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym skur******* w tej dolinie..."
|
|
Tak, Ona ma 16 lat. Ja slyszalem, ze Ona uciekla z domu - zrodlo: radio bialystok Witam!
|
|
pętliczek: Jaka dziewczyna upozorowałaby coś takiego dla sławy." Prawie każde dziecko neo. Na dowód tego przypomnę niedawne pozorowane porwanie chłopaka z Zambrowa. W dodatku dzieciak żądał okupu.
|
|
Ludzie litości!!!!!!!! Na forum poruszać takie tematy. O jakiej pomocy tu można mówić. Każdy człowiek, który może pomóc doskonale wie gdzie ma się zgłosić. Wypowiedzi poniżej przeciętnej. Nauczcie się wreszcie - są sprawy, o których się nie dyskutuje. I bez ściem o współczuciu, słowa "przykro mi" mają niewiele wspólnego ze współczuciem. Tak naprawdę każdy z nas ma swoje sprawy, codziennie giną tysiące osób i nie ma w tym nic nadzwyczajnego. iwona26
|
|
Moje wypowiedzi NIE są poniżej przeciętnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witam!
|
|
Plotkarstwo, znieczulica brak zrozumienia... Szkoda ze zabrakło tylu dyskutujacych aby zapobiec takiej sytuacji... Tak naprawde nikt nie wie co sie stało, jak sie stało i dlaczego. Jesli stało sie najgorsze to przez wzglad na szacunek do rodziny i tej osoby wypadałoby pochamowac sie z takimi komentarzami...
|
|
Jak ja piszę, to nie mam złych intencji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witam!
|
|
a1s1icos tam dalej napisala/napisal:Może jej rodzina, znajomi potrzebują wsparcia, przecież cały czas mają NADZIEJĘ, ŻE ONA SIĘ ZNAJDZIE... Taaak... a takie domysly na forum co sie moglo stac i komentowanie glupoty tej pannicy- napewno dadza te wsparcie o ktorym piszesz... ten caly rozglos... napewno im pomoze... to byl dla nich zaje*isty cios i te cale wypisywanie na forum jest im bardzo potrzebne... nie oszukujmy sie- jesli ktos by wiedzial cos na temat jej znikniecia zglosilby sie na Policje a nie siedzial i pierdzial w fotel przed komputerem...
|
|
Dobrymi intencjami piekło jest wybrukowane. Więc skończmy temat i mając "dobre intencje", a właściwie dobrze poukładane w głowie - nie dostarczajmy bólu bliskim. Odbiegając od tematu - uwielbiam ludzi którzy potrafią prowokować i intrygować swoją osobą - ale to co tu jest na wypisywane to nie prowokacja tylko prostactwo. iwona26
|
|
Nie zgadzam się iwona z Tobą, ze swojej OSOBISTEJ!! tragedi zrobiła ją publiczną. O tym trzeba rozmawiać, dyskutować i jak kto chce potępiać. :] Prostactwem nie można nazwać chęć zwrócenia uwagi na ten problem. A każdy sam odpowiada za to co pisze.
|
|
Tak oczywiście, każdy odpowiada za to co piszę i nie zależy mi na tym, żeby ktokolwiek się ze mną zgadzał. Taki jesteś pewny/na, że chodziło jej o śmieszne i żałosne moim zdaniem posty. Zaznaczam moim zdaniem. Zdanie też każdy może mieć swoje - prawda-? Uważasz, że dziewczyna chciała zrobić karierę w mediach, chciała zabłysnąć swoim zniknięciem. Ta dziewczynka , przepraszam Dziewczynka ma 16 lat. A uwagi nie należy zwracać na publicznym forum. Rozejrzyjmy się i zwróćmy uwagę na to co się dzieje w naszym otoczeniu. I nie tłumacz mi co należy robić w takich sytuacjach, bo ktoś mi bliski popełnił samobójstwo i uwierz mi na słowo, że takie głupie dyskusje i symulacje bliskim nie pomagają. I niech to każdy rozstrzygnie sam ze sobą. Wystarczy jedno proste pytanie . Jakbym się czuł/ła gdyby to dotyczyło mojej córki bądź syna. A potępiać- sory, że niby kto ma to potępiać bądź temu przyklaskiwać. Uważasz, że ktokolwiek ma do tego prawo. Każdy ma swoje życie i za nie odpowiada, i niech się właśnie nim zajmie. Cytuje j/w z drobną zmianą siedzieć i pierdzieć w stołek może każdy. Możesz pomóc - pomóż- nie możesz - nie szkodź. iwona26
|
|
INSPECTOR GADGET na tropie... Skoczyła nie skoczyła, tanie wzbudzenie sensacji czy depresja, przez faceta czy też nie, a może po prostu fanka mediów. Proszę Cię - to nie jest prostactwo. No tak, być może to czysta fantazja. Wybacz proszę niedawno zeszłam z drzewa i pewne odczucia są mi obce. iwona26
|
|
Wypadek napewno smutny jest,dla rodziny,stracili ukochaną osobę.Okres dojrzewania spowodował **** *** pogląd na świat,być może nikt z znajomych nieumiał pomóc,cóż była zagubiona.Lecz przez to wydarzenie pokazuje jak my(młodzi ludzie) popadają w tzn.DÓŁ,ale teraz w najgorszym wypadku będzie tam gdzie nic,w nicości,a w najlepszym będzie aniołem razem z Bogiem. Musimy działać,by ulepszyć świat,to właśnie nam powierzono:okropny świat,pokażmy że życie może być piękne. Marta[*] Bóg z Tobą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |