Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sałatka z kurczakiem |
nie no porażką jest sałatka z kurczakiem w Telepizzy . pięć podreślam pięć kawełeczków kurczaczka mikroskopijnej wielkosci. Ale całość wygląda na wielką bo sałaty jest cale mnóstwo , nie polecam tej sałatki i za taka sume to samemu mozna sałaty sie na skubac w domu .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sałatka z kurczakiem |
mg_a a co myslałeś/łaś że ci kurczaka nakładą heheh-źle by na tym wychodzili. Normalne,że lepiej własną sałatkę zrobić.
|
|
fast food jeszcze nikogo uczciwie nie nakarmił więc ocb?
|
|
W końcu to sałatka z kurczakiem, nie kurczak z sałatką ;-)
|
|
kiwi chcialam to samo napisac :P w vipie kiedys byly dobre salatki z grillowanym kurczakiem... teraz juz chyba nie ma a szkoda :/
|
|
Wogole w tej telepizzy to mało dodatków do wszystkiego dają...Może zaoszczędza,ale więcej stracą na tych co raz poszli i sie zrazili...
|
|
nie no kapusty i salaty jest duzo
|
|
rewelacyjna sałatka z kurczakiem jest w galeri stokrotka w tym lokaliku. rewelacja :)
|
|
uwielbiam
|
|
Ja, sałatki przygotowuję samodzielnie. Ostatnio, natrafiłam na pyszną sałatkę z rzodkiewką i roszponką, która pasuje niemalże do wszystkiego! Zobaczcie sami: https://www.przepisy.pl/przepis/roszponka-z-rzodkiewka.
|
|
W takich sałatkach najbardziej lubię kurczaka :D
|
|
Też słyszałem o nich różne opinie...
|
|
ja uwielbiam sałatki z kurczakiem, to moje ulubione sałatki i mogłabym je jeść bez końca.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |