Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TRENER ŁKS |
CZY SĄDZICIE ŻE NA TEMAT TRENERA ŁKS-U CZY POWINIEN DALEJ PIERDZIEĆ W STOŁEK I PO KAŻDYM PRZEGRANYM MECZU GŁUPIO TŁUMACZĄC SIE ŻE Z MECZU NA MECZ DRUŻYNA ZACZYNA GRAC CORAZ LEPIEJ MOJE ZDANIE JEST TAKIE CO DO USPRAWIEDLIWIEŃ TRENERA JAKA JEST TA LEPSZA GRA JAK W KAŻDYM MECZU DOSTAJEMY ZDROWE BĘCKI TO NIE JEST RÓŻNICA BRAMKI LECZ 3
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TRENER ŁKS |
Powinien. Jest to dobry doświadczony trener. Wina nie leży po jego stronie.. Nie da się wygrywać ledwo co skompletowanym składem, z którego większość zawodników nie jest przygotowana do gry w II lidze ;)
|
|
jak ma trener nauczyc gamoni grac? najpierw odpowiedz na te pytanie sobie.Trudno zrobic z amatora profesjonaliste. zycie
|
|
Trener cudów nie zdziała jak nie ma dobrych zawodników. Z taką drużyną można jedynie liczyć na cud ale nie na zwycięstwa. z pustego to i Salomon nie naleje.
|
|
PRZYZNAM CI RACJE gans JAK MOŻNA ZROBIC Z AMATORA PROFESJONALISTE CIĘZKA RZECZ DO WYKONANIA ZGODZE SIE Z TOBĄ ALE SKORO TO JUZ 2 LIGA TO PO CO PŁACIC NIBY DOŚWIDCZONEMU TRENEROWI KASE SKORO PODAM CI PRZYKŁAD SKOKÓW GDZIE TRENEREM BYŁ LEPISTO NIE BYŁO WYNIKÓW I POSZEDŁ NA TRAWKE A MIEJSCE ZAJĄŁ KRUCZEK WIADOMO ZE BEDZIE BRAŁ MNIEJ O WIELE MNIEJ NIZ LEPISTO ZA TRENOWANIE DRUŻYNY MYSLE ŻE SKORO MAMY TAKI ZESPÓL JAKI MAMY I JAK SĄDZISZ ŻE Z AMATORAMI NIE BEDZIE WYNIKÓW TO PO CO MU PŁACIC O WIELE WIĘCEJ JAK DRUZYNE MÓGŁBY PRZEJĄĆ INY TAŃSZY TRENER CHOCBY KOSAKOWSKI MA PAPIERY TRENERSKIE
|
|
sądzac po wynikach to zamiast taki pilkarz lks trenowac to pewnie popija sobie browar. Ja bym niedał ani grosza. Łks nawet niepokazał sie grając z najsłabszą odrą.Ja na miejscu tego trenera bym wcale ich nie uczył skoro zawodnicy nieprzykładają do tego ręki( a raczej nogi ) zamiast tego zmienil bym skład jesli to mozliwe.Przeciez kasa zawodnika niezmobilizuje. zycie
|
|
ZMIENIŁ BYŚ SKŁAD Z CZEGO NA CO JAK TAM OPRÓCZ GALINIAKA I PARU INNYCH TO PIŁKARZE 4-3 LIGI NAPRZYKŁAD CITKO NAZWISKO ZNANE ALE TO MŁODY PIŁKARZ Z SUPRAŚLANKI SUPRAŚ MOŻE KIEDYS BEDZIE PIŁKARZEM NA POZIOMIE SWOJEGO STRYJA
|
|
jak raus wróci powinno się poprawić !
|
|
WRÓCIŁ ALE NIE CHCIELI RAUSA PRZECIERZ TU 2 LIGA GDZIE MU TAM DO DRUŻYNY ZA KTÓTKI BOLEK UZNAŁ TRENER
|
|
Zgodze się. Raus powinien pomóc naszemu atakowi. W tej częście składu mamy wyraźne braki... ...
|
|
a jakie ten trener ma sukcesy? jacy zawodnicy taki i trener.
|
|
Panowie trener Mroziewski miał czas na skompletowanie składu i zgranie zawodników.Moim zdaniem 'popularny Mróz" nie jest dobrym szkoleniowcem.Styl drużyny mówi sam za siebie to znaczy gra jest nijaka!Za czasów trenera Jakołceiwcza pod tym względem było zdecydowanie lepiej!Znajomości to jest równie ważne w pracy trenera.Jakich zawodników sciągnoł ze sobą trener?nie jestem i nie byłem tego trtenera jestem na NIE! Bubero
|
|
Dodam jeszcze że Mroziewski ma słabe rozeznanie wśród piłkarzy!I raczej wybitnym szkoleniowcem nie jest i nie będzie jak i również znawcą talentów!Jego największym odkryciem jest chyba Wojciech Kobeszko obecnie napastnik Freskovity Wysokie Mazowieckie! Bubero
|
|
ZGODZE SIE Z TOBA HUBCIO PRAWDE PISZESZ WIADOMO ZE ZA JAKOŁCEWICZA LEPIEJ SZŁO MOGLI GO WYBRAC WOLELI MROZA MOIM ZDANIEM POWINNI GO ZWOLNIC
|
|
jacobs 30 tak masz rację!Słucham wczoraj relacje z Wrocławia i przy stanie 2:0trener wprowadza nominalnego obrońce czy bronić wyniku 2:0?Nawet komentator stwierdził że drużyna Łks grała jakoś bez wiary i ambicji!!Trener się tłumaczy na konferencji że na to stać obecnie zespół że taką grę widzi na treningu!Głupie tłumaczenie!Po to jest trening aby wyelimonować braki i doskonalić się wieć ja niewiem co POPULARNY MRÓZ robi na treningach żeby te mankamenty wyelimonować! Bubero
|
|
W naszej drużynie nie mamy bocznych obrońców. Drużyna która chce sie utrzymać w lidze powinna mieć doświadczonych graczy w obronie i zgrany młody atak. Myślę że Raus i Georgi Bzhev byli by dobrym atakiem. Bzdęga cofniętym napastnikiem bądź ofensywnym środkowym pomocnikiem.
|
|
Nie czepiałbym się tak Mroziewskiego. Wiadomo w jakiej sytuacji zimą znajdował się nasz klub, kiedy Mroziewski objął zespół (koniec stycznia), kiedy rozpoczęło się kompletowanie składu i ilu zawodników pozostało z rundy jesiennej. Wiadomo było, że w ciągu półtora miesiąca z zawodników nie znających się, prezentujących trzecioligowy poziom, w tak krótkim czasie nie uda się zrobić zespołu na średnim drugoligowym poziomie. Tak naprawdę jedyna nasza nadzieja była w tym, że co najmniej 3 z tych klubów: Kmita, Pelikan, Warta, Tur, Motor, Stal; będą prezentowały się gorzej od nas. No i z tych zespołów najgorzej prezentuje się Tur, który zdobył jeden punkt wiosną (tyle co my) oraz Warta i Motor, które co prawda zdobyły już po cztery punkty na wiosnę, ale wygrały swoje mecze z bardzo słabo prezentującym się w tej rundzie GKS-em Jastrzębie. Tak naprawdę dwa najbliższe spotkania pokażą, czy możemy jeszcze liczyć się w walce o utrzymanie. Najpierw trzeba wygrać u siebie z Motorem Lublin, a następnie w Stalowej Woli ze Stalą. Jeżeli jednak nie uda się wygrać w sobotę z Motorem, wtedy sprawę trzeba postawić jasno: spadamy. I postawić konkretne pytanie Mroziewskiemu: czy jest gotowy stworzyć zespół, który w przyszłym sezonie powalczy o awans z nowej drugiej ligi (czyli de facto trzeciej)? Jeżeli nie, wtedy dopiero jak najszybciej trzeba będzie znaleźć nowego szkoleniowca. Nim to jednak nastąpi, w sobotę na meczu z Motorem, piłkarze muszą poczuć, że jesteśmy z nimi, dlatego trzeba stworzyć na stadionie przy Zjeździe niezapomnianą atmosferę. Musimy swoim dopingiem pomóc piłkarzom wygrać ten mecz, pomóc im w walce o utrzymanie!!! ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Mroziewski dobry gosc i wlasnie to co mi sie podoba u niego to to ze nie czaruje ludzi ze "Ooo moglismy wygrac ale jakis tutaj mały bład był" tylko mówi cóz przegralismy na tyle nas było stac najgorzej to mnie zenuje jedna sprawa ze jak w klubie zaczeło się dziac normalnie i zaczeła sie nawet promocja ŁKSu to nie ma wyników ! biednemu zawsze piach w oczy ! ja tam dalej bede chodzil na mecze nawet i to w 4 lidze Łomża leży na Mazowszu !
|
|
nie lubie typa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |