środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dermatolog w Łomży - szukam dobrego specjalisty

Szukam dobrego dermatologa w Łomży, który byłby w stanie mi pomóc, odpada pewien pan ze szpitala, u którego już byłem i więcej razy nie pójdę. Ale to inna bajka. Mam problemy z twarzą, biorę antybiotyk o nazwie Tetrylysal, ale ten wydaje mi się, że nie działa, mam też jakąś maść, ale to też mało daje. Znacie kogoś godnego polecenia, albo nazwy leków czy maści, które mogłyby mi pomóc?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dermatolog w Łomży - szukam dobrego specjalisty

Nie szukaj pomocy w Łomży. Bez oglądaja stawiam, że antybiotyk jest hybionym rozwiązaniem. Polecam Białystok lub Warszawę.
W Łomży nie ma dermatologów, są tylko lekarze którzy są prawie dermatologami.

o ile pamietam to bylo juz na forum

Adamos brednie pleciesz człowieku ! Ubliżasz ludziom których nie znasz. Myślisz jak ktoś poleci do Białegostoku i wypompuje kasę to napewno zostanie cudownie uzdrowiony. Znam osoby którzy idąc twoim tokiem myślenia nie źle zapłacili za wizyty i wymyślone przez niejakiego Dr W....... niekonieczne badania wracali do Łomży i tu ku swemu wielkiemu zaskoczeniu bezpłatnie z pozytywnym skutkiem kończyli kurację.
Słyszałem że w Łomży koło parku na Ogrodowej przyjmuje znająca się w tym fachu lek. specjalista dermatolog Łapińska Teresa dawniej Grochowska. Możesz też szukać pomocy u Pani Mierzejewskiej na Wyszynskiego tak samo lek. dermatolog.

Ps piszesz że nie ma dermatologów sa tylko lekarze - (dajesz tu niezły popis swej swiadomości ). Twierdzisz więc że nie trzeba być lekarzem aby być dermatologiem, to ja ci życzę takiej wizyty u takiego specjalisty.
Wyjaśnię ci jak to jest ze specjalistyko. Najpierw trzeba zostać lekarzem a później obrać kierunek specjalizacji. Pracujesz i dalej kujesz ale wtedy tylko w tym kierunku przez co najmniej 3 lata. Łapiesz liczne kursy i szkolenia. Piszesz pracę i masz szczegółowy egzamin. Zdajesz lub nie. Zdałeś to jesteś specjalistą z jedynką. Dalej znów po jakimś czasie jeśli uzyskasz pozwolenie (jesteś dobry) podejmujesz następną też 3 letnią wyczerpującą edukację i po zdanym egzaminie masz tzw. dwójkę. Mam znajomą pediatryczkę to wiem ile to zdrowia i czasu oraz wyrzeczeń kosztowało ją zdobycie tego stopnia.

makmarc Polecam P.Łapińską:)) Hmm stosowałeś może maść Izotrexin?:> Na bazie zielonej herbaty mi baaRdzo pomogła:))

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

nie polecam Białegostoku a najbardziej dr Wrońskiego strata pieniedzy....bardzo szkodzi dziewczynom w bardzo młodym wieku zlecajac im kuracje tabletkami hormonalnymi to chyba nie dermatolog tylko ginekolog...kazdy go poleca ze taki swietny specjalanista ja jeszcze nie poznalam nikogo komu naprawde pomogł sama do niego jezdzilam i nic to nie dalo...zabardzo przereklamowany...a co do naszych łomzynskich lekarzy tez nie spotkalam nikogo godnego polecenia...kazdy to samo daje bez zadnych konkretnych badan...Pozdrawiam

Franio11

mnie akurat wronski wyleczyl (co prawda trwalo to ze 3 lata), ale w lomzy nie mieli pojecia co mi jest jak trafilem do szpitala na 2 tyg.

pozdrawiam

Mam za sobą setki złotych wydane na leki, złą diagnozę, złe leczenie i zaliczonych prawie wszystkich dermatologów w Łomży. DO niektóych i tak strach iść.
A za wizyty w Białym nie płaciłem, bo wszystko w ramach ubezpieczenia. SKierowania też nie potrzeba.

Tak jak ktoś tutaj mi doradził, kilka dni temu kupiłem maść - żel Izotrexin, jest na receptę, ale muszę powiedzieć, że już po tych kilku dniach jest lepiej, coś w końcu zaczęło działać, oby nie przestało.

nie znam niestety

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org