Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oczyszczanie twarzy |
Mam pytanko gdzie w Łomży jest dobra kosmetyczka która robi oczyszczanie skóry twarzy ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oczyszczanie twarzy |
lepiej myj sie codziennie a nie bedziesz musiala latac po zadnych kosmetyczkach:)
|
|
Konrad1991 Przyznaje Racje :P
|
|
ja jakis miesiac temu mialam oczyszczanie twarzy, a tak szczerze to nie polecam tego zabiegu nie dosc ze jest nieprzyjemny to po jakims czasie od zabiegu problemy ze skora (mam na mysli pryszcze) pojawiaja sie z podwojona sila. czyli ogolnie mowiac efekt jest krotkotrwaly, tylko przez ok 2 tygodni od zabiegu skora wyglada ladnie. polecam kosmetyczke z malachowskiego z tego nowego bloku, zabieg podatawowy kosztuje 60zl, a z bajerami (lepsze maseczki itp) 80zl
|
|
A wiecie może gdzie w Łomży można zrobić laserowe usuwanie włosków?
|
|
ewako21 polecam wode i mydlo, to nie boli. a co do laserowego usuwania. to wlosy z glowy? czy znowu jakas kobieta chce tym razem upiekrzyc swe cialo zycie
|
|
z tego co wiem w polonezie na gorze robia dobrze oczyszczanie twarzy
|
|
robią dobrze mowisz zycie
|
|
Sami specjaliści od siedmiu boleści. Problemy skórne nie biorą się na pewno z braku higieny, tylko np. z uwarunkowań genetycznych, albo warunków środowiska. Mi dajmy na to pęka skóra na rękach jak zmywam bez rękawiczek - jestem uczulona na środki chemiczne, nawet najdelikatniejsze. Mam słabe paznokcie i zęby nie z braku higieny, ale mój organizm nie przyswaja wapnia, przynajmniej nie tyle, co potrzebuje do prawidłowego funkcjonowania. Odbija się to też na skórze. Więc swoje filozoficzne wywody zostawcie dla siebie. Mądrzy inaczej.
|
|
Również byłabym zainteresowana dobrą kosmetyczką odnośnie wykonania peelingu chemicznego. Widziałam że kwasy można już kupić na allegro, ale wolałabym aby kosmetyczka mi doradziła stężenie oraz jeżeli to możliwe przeprowadziła zabieg. Proszę o namiary. Gans - tzn oczyszczanie skóry to nie tylko mycie. Przykro że dbanie o siebie kojarzy Ci się tylko z wodą i mydłem.
|
|
No właśnie - jesli ktos ma zamiar pisać głupoty to niech sie nie odzywa wcale!!! Bo nie potrzebuje czytac jakies ******* o wodzie i mydle tylko na powazne pytanie oczekuje powaznych odpowiedzi.
|
|
No właśnie - jesli ktos ma zamiar pisać głupoty to niech sie nie odzywa wcale!!! Bo nie potrzebuje czytac jakies ******* o wodzie i mydle tylko na powazne pytanie oczekuje powaznych odpowiedzi.
|
|
polecam pania ewe
|
|
A ile razy dziennie myjecie twarz? Jakich kosmetyków używacie? Joł joł
|
|
To zależy Jeśli tego dnia się maluję i ćwiczę, to wychodzi nawet 4: 1) Rano 2) Po zmyciu makijażu 3) Po treningu 4) Wieczorem Zniżek na kosmetyki szukaj w Hebe https://kodyrabatowe.naszemiasto.pl/kody-rabatowe/hebe Mają moim zdaniem bardzo dobre promocje w ostatnim czasie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |