Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stały aparat na zęby |
Jestem ciekaw gdzie w Łomzy znajde dobry gabinet stomatologiczny.I jakich cen moge sie spodziewac??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stały aparat na zęby |
byl juz taki temat: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=127799&t=127799 zajrzyj tu. pozdro "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
Jesli chodzi o aparat na zeby to raczej u stomatologa nie znajdziesz, a jesli chodzi o ortodonte to ja robilem u pani A. Minko
|
|
nosilam aparat staly prawie 3 lata,jestem naprawde zadowolona.chodzilam do ortodonty w lomzy na ul.korczaka 7, doktor P.Cwalina,gabinet ma w lomzy i w bialymstoku.zaklada aparacik w bialym a wizyty miesieczne odbywaja sie w lomzy.ja placilam 1500zł na gore i 1500 zł na dół.wizyta miesieczna kosztuje 100zł.naprawde polecam. pozdrawiam
|
|
Ja zakładałam aparat w gabinecie stomatologicznym u dr. Rainka przy tzw. "blaszaku". Inna jest cena aparatu z białymi kostkami, a inna z metalowymi. Za każdorazową zmianę drutów płaciłam 50 zł. (co 5 czy 6 tygodni).
|
|
(...)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |