Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Montaz alarmu i centralnego w pilocie |
Witam orientujecie sie ile moze kosztowac alarm i centalny zamek w pilocie bo chcialbym kupic Gdzie mozna w Łomzy kupic razem w montarzem i w jakies cenie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Montaz alarmu i centralnego w pilocie |
FOX Aleja Legionów na wysokości 4+. Wszystko zależy od alarmu .
|
|
a w jakich granicach cenowych?
|
|
jak sam se zalozysz to juz za 150 zlotych a z zalozeniem to nie wiem "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
ogolnie ok 400zl z zalozeniem ale wszystko zalezy od samochodu...
|
|
Podjedź na Senatorską do gazowników, wiem, że zakładają i będzie na pewno taniej niż w Foxie. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
W foxie jest strasznie drogo. Ja kupilem zestaw centralka+alarm za 150zl. Zamek centralny zamontowalem sam, ale po spedzeniu 6godz w garazu darowalem sobie montaz alarmu:P (centralke najlepiej zamontowac pod deska rozdzielcza, a na to trzeba juz poswiecic troche czasu) . Jesli chcesz moge Ci odsprzedac alarm FREEWAY z 2 pilotami, wyjsciami na czujniki (np. ruchu, wstrzasu itp), wyjsciem do centralnego zamka, syrena, instrukcja i wszystkim co bylo w komplecie. Kontakt wysylam na priv. Pzdrr
|
|
w Chojnach bedziesz mial najtaniej
|
|
w ktorych Chojnach i dokladniej gdzie sie to znajduje??
|
|
Chojny Młode, zaraz za Łomżą w strone Ostrołęki, przed stacja Kurpiewskiego "Orlen" po prawej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |