Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaki internet bezprzewodowy?! |
Witam. Planuje zakup internetu bezprzewodowego i nie wiem jaki kupic...orange, era czy plus... Czy ktos uzywa takiego internetu??? Chcialbym sie dowiedziec jak on sie sprawuje na terenie lomzy i okolic. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaki internet bezprzewodowy?! |
znajomy ma orange...szajs
|
|
era-blueconnect
|
|
witaj v-Diesel,ja osobiscie mam internet z Plusa i sobie chwale!Lomza i okolice biega ok.
|
|
iplusa nie polecam, bez rewelacji
|
|
u koleżanki w Wiźnie może nie jest to rewelacja,ale do stronek i gg w sam raz.Skype jednak nieraz się tnie.Ale wydaje mi sie że za tą cenę(bodajże 60zł) to jest niezła oferta.
|
|
Jeśli nie chcesz zapaść na jakąś chorobę nerwową to nie polecam iPlusa :) ta słabsza prędkość za 60zł działa mniej więcej tak: otwierasz stronkę i masz jeszcze czas skoczyć do kuchni i zalać sobie herbatkę zanim wszystko się załaduje:) oczywiście jeśli wcześniej wogóle połączysz się z internetem, a do tego też trzeba nie lada cierpliwości. Jest jeszcze większa prędkość, abonament kosztuje wtedy 120zł. ale też nie jest za rewelacyjna...
|
|
Powiem tak jesli chodzi cenowo najlepiej wypada iPlus i na niego sie zdecydowałem jakies 3 miesiace temu.Na co dzien mieszkam w Warszawie tu chodzi bardzo dobrze jest 1mb wedlug testów, w Lomzy chodzi troche wolniej ale napewno nie tak ze trzeba czekac az tak dlugo na otwarcie strony.Plus w malych miejscowosciach ma najwiekszy zasieg.Ja jestem zadowolony z wyboru.Bierz iPlusa :) Pozdrawiam
|
|
kasiakrecona nie znasz się i piszesz głupoty. Predkość internetu komórkowego zależna jest od zasiegu w jakiej technologi się znajdujemy, GPRS EDGE UMTS HSDPA. A to co piszesz że jest droszy abonament to różnica miedzy nimi jest taka że masz wiekszy limit ściąganych danych miesiecznie, po przekroczeniu którego przycinają ci transfer. Do autora tematu jak chcesz się pobawić zobaczyć jak to działa kup sobie karte plusa simdata albo orange free na karte i podłocz kompa z jakims fonem. Jak ci bedzie starczałą to po co abonament. Jak bedziesz korzystał w łomży + okolilce to albo ERA lub PLUS.
|
|
Ja polecam iPlus-a. Mi przynajmniej wystarcza:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |