poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Samochody/komisy

Witam.Czy zauważyliscie że baaardzo dużo samochodów stojacych w Łomzyńskich komisach jest "bezwypadkowych",garażowanych,zadbanych i wogóle i.d.e.a.l.n.y.c.h.?Nic tylko kupywac i jeździć 10 lat:D:D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Samochody/komisy

no i co z tego?a co za idiota kupuje samochod z komisu?przeciez wiadomo ze robia przekrety,ja osobiscie nigdy nie kupie zadnego pojazdu od handlarza

hahaha a kto ci napisze ze samochod po dachowaniu ? sklejany z 3 innych ? pomysl najpierw...... kupilbys taki ? pewnie nie a tak w niewiedzy bedziesz smigal zlomem

To kurde się tłumoku nieźle znasz własie że na dzień dzisiejszy 99% aut z komisów jest wypadkowe taki zwykły gość jak ty tego nie widzi bo się nie zna weź jakiś samochodzik z komisu i ić z nim do mechanika i on Ci powiem o nim wszystko. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4734013 tam mazda łand full wypas skóra itp. co oniej poiwesz bo ja Ci powiem że jest cała klepana po dachowaniu i silnik do remontu ma minimmum 40tyś km przebiegu. Więc se kupuj te swoje samochodziki i śmigaj 10 lat zobaczymy czy dasz radę!!

P@wcio sam jesteś tłumokiem,napisałem "bezwypadkowe w cudzysłowiu" sie naucz cZytać i dopiero potem pisz swoje racje.

w tym poście chodziło mi o to że jest dużo G.... w komisach.

no widac jaki bezwypakowy hahahah, co za idiota wstawia taki opis hahaha

Ale kto Wam każe kupować samochody w komisach możecie przecież iść do salonu tam będziecie mieli pewność ze auto jest bezwypadkowe. Ja osobiście kupuje auta tylko w komisach, jadę na serwis i tam wszystko Ci powiedzą o przeszłości auta i nie prawda że w Łomżyńskich komisach stoją same wraki bywają gorsze szczególnie na giełdach gdzie kupujesz nie wiadomo co i od kogo Np. włoskie auto kupione przez polaka w Niemczech od Turka paranoja, albo pod poznaniem tam dopiero nie uświadczysz całego auta.

Bo sie k...a uniosłem

Łukasz1984 a moim wrażeniem jest iż chodziło ci o to żeby pokazać,że warto kupić samochód z komisu a nie,że jest dużo gówna-może się mylę.
Tak jak tu się wypowiadał jeden forumowicz przekręty robią jak tylko się da.
A bezwypadkowy w cudzysłowiu nie musi oznaczać to co ty chciałeś nam przekazać :)

Nie wszystko da sie wyrazic słowami.Jesli kogos uraziłem to przepraszam.Ja też jeżdze samochodem z komisu,powiem szczerze, dałem się naciągnąć,ale samochód jeździ i aby tak dalej.

Jak bardzo trzeba być upośledzonym,żeby nie odnaleźć ironii w tak prostym i bezpośrednim zdaniu? A P@wcio to ma chyba nie więcej jak 12 lat...
beka

Poziom wtornego analfabetyzmu w dzisiejszej Polsce mnie przeraza. Nawet prostej ironi nie rozumiecie.... Jak wy matury z polskiego zdajecie ?

heh kiedys mój kumpel miał wypadek samochodem służbowym,auto koziołkowało i udeżyło w drzewo.W 3 lata zrobił powyżej 120tys.Właściciele opchneli tego wraka za 3tys
Akurat zapadamy z kumplem do jednego komisu a tam stoi te same autko-czerwony citroen(dużo wytrwałości życzę nowemu nabywcy).Licznik 50tyskm,stan idealny,bezwypadkowy cena 16.000 zł. Specjalnie podpuściliśmy sprzedawce,że jesteśmy zainteresowani kupnem.Sprzedawca bajeru nam na wkręcał co nie miara.A jak powiedzieliśmy mu o tym co spotkało dane auto to powiedział, ze nic o tym nie wie bo on ma za zadanie sprzedać samochód

Śniadanok mam 17lat i wiem dużo na temat takich samochodów, a te nawiasy to niestety ale na moim monitorku ciężko zobaczyć więc zrozumiałem że zachwalasz te samochody. : piter jako jedywy widze że wiesz co robić zanik kupisz auto.

Jest jeszcze inny problem bo wieszkosc komisow w lomzy naprawia samochody w lomzynskich warsztatach i nawet jak pojedziesz z samochodem do warsztatu go sprawdzic to w 80% warsztatow powiedza ci ze wszystko gra. A to dlatego ze handlarz "odpali dzialke" dla tego co sprawdza samochod. Wiec jak ktos chce sprawdzic samochod to niech lepiej jedzie do serwisu autoryzowanego.

Albo do swojego znajomego mechanika.

Czyli krótko mówiąc "ręka rękę myje" ......

czesto jest tak...ze wlasciciel komisu nie ingeruje w to co napisal wlasciciel samochodu...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org