Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Drematolog. |
Poszukuje kontaktu do dobrego dermatologa w Łomży. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam M.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Drematolog. |
w Łomży nie ma dobrych dermatologów, polecam dr. Wrońskiego w Białymstoku
|
|
Polecam P.Łapińsa na Ul. Ogrodowej
|
|
Również polecam dr Aleksandra Wrońskiego z Białegostoku,więcej informacji na www.dermal.pl-główny powód dlaczego on?ponieważ ten lekarz zanim zacznie leczyć pacjenta to na samym początku skieruje na odpowiednie badania i na podstawie wyników badań określi chorobę i dostosuje odpowiedni leki, a nie jak inni lekarze popatrzą,popatrzą i na oko mówią co to może być...wiem to z autopsji,ponieważ osobiście byłam leczona w łomży przez 5 lat-co się później okazało na coś czego w ogóle nie miałam-bo żaden lekarz nie skierował mnie na badania...pozdrawiam Człowiek jest jak szkło,dopiero go poznasz,gdy się nim skaleczysz...
|
|
zalezy w jakiej sprawie chcesz dobrego dermatologa
|
|
pabllo10 ta pani dr Łapińska, to nie chciałbyś usłyszeć opinii na jej temat
|
|
p. dr Kamińska przyjeżdża z Białegostoku na wizyty w łomży ul. Kazańska. Trzeba się wcześniej dowiedziec kiedy będzie przyjmować. Tel 605 302 930 , osobiście polecam.
|
|
Nie wiem jaka to ulica hehe ale obok parku na przeciwko Policji z Łomżyńskich chyba najlepszy.( z tych co byłem)
|
|
w łomży nie ma dobrego dermatologa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! polecam dr Wrońskiego w Białymstoku, pierwsza wizyta 100 zł kolejne 50 zł. doktor wysyła najpierw pacjenta na badanie krwi (żeby poznać przyczynę) a dopiero później przepisuje leki. a nie tak jak łomżyńscy lekarze myśli że spojrzy i już wie... tak mnie leczyli 8 lkat aż trafiłam do specjalisty... pół roku i po problemie :-)
|
|
dzięki serdeczne Jak byliśmy z synkiem jakiś czas temu w łomżyńskim szpitalu to pani dermatolog popatrzyła się na nas jak na idiotów a małego omijała szerokim łukiem jakby się go bała. A lek (maść) jaki przepisała ... podobno staremu chłopu się coś takiego podaje na nie niespełna rocznemu malcowi...
|
|
lock48 masz chyba na myśli panią Przestrzelską leczyła mnie w szpitalu nie nadaje sie wcale znajomi polecili mi panią Łapińską jestem przez nią leczony i jestem bardzo zadowolony i będę ją polecał wszystkim bo pomogla nie tylko mi. Wszyscy lecą do Białego trzeba pamiętać jakie masz podejście do lekarza takie podejście takie same będzie miał lekarz pozdrawiam.
|
|
w Łomży dermatolodzy wypisuja ta co sie chce. Wiem z własnego doswiadczenia chodzilam do tych oto Pan i przepisywaly mi to co chcialam a nie koniecznie musialo to byc skuteczne (mi sie wydawalo ze cos pomoze) jednak to niebylo tak jak myslalam. Dla nich liczy sie oby wypisac recepte i szybciej przyjac dluga kolejke pacjentow;]
|
|
mam uprzedzenie do dr Łapińskiej ponieważ przy mojej chorobie wychodzą mi na skórze takie można to nazwać krosty. Pani dr przepisała mi maść po której rzeczywiście wszystko schodziło. Ale jak się dowiedzialem u dr w Białymstoku że po tej maści nawet rdza zejdzie i że się tą maścią smaruje ludzi 2 tyg. przed śmiercią żeby ładnie do trumny wyglądali , więc pani Łapińskiej nie polecam. Tyle
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |