poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
radio CB

ZASTANAWIAM SIE NAD ZAŁOŻENIEM CB DO SWOJEGO AUTA CZY KTOS MOZE POLECIC JAKIEGOS GOSCIA KTO DOBRZE ZALOZY MI JE ?
CZY W ŁOMZY LUB OKOLICY MOZNA KUPIC TAKIE RADIO TANIO ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: radio CB

zalozyc to jest nie problem chyba ze chcesz chowac kable pod tapicerke.nie kupuj radia z supermarketow ani z media markt i innych tego typu rzeczy bo wcale tam nie jest tanio.w lomzy jest chyba ze 2 lub 3 sklepy z cb radiami.jeden jest na legionow kolo pizzerii da grasso.zreszta byl juz taki temat na forum, wszystko zostalo w nim napisane.poszukaj

oki dzieki

M@ster cofnełem sie kilka miesiecy wstecz znalazłem 2 tematy ale nic komnkretnego sie ni dowiedziałem:(

ja mam do sprzedania CB

Radio Kup se na allegro polecam ci Uniden jest to odpowiednik Presidenta

http://allegro.pl/item330868642_cb_radio_uniden_pro_520_xl_.html

A antenę polecam ci SIRIO ML-145 .
http://allegro.pl/item328079780_antena_cb_sirio_ml_145_sklep_warszawa_.html

Bardzo dobra antena kupisz ja na krasce jest sklep z radiami i antenami .Jadąc do w stronę Konarzyc będziesz miał szyld radia cb .Odradzam ci gościa koło jednostki .Gość sie cenie a pojęcia dużego nie ma.Mam taki zestaw u siebie w samochodzie no i jestem zadowolony naprawdę warty polecenia

mam do sprzedania alana 78 w idealnym stanie jak nowy za 250zl

no ten koło jednostki to cwaniaczek.bez pieniedzy to nawet nie wchodz do jego sklepu hehe.najlepiej to kup i spadaj, wiecej sie nie pokazuj chyba ze znowu masz kase do wydania.a antenka Sirio ML 145 godna polecenia.

polecam allegro...a czy wiem...czy dobry pomysl jest na legionow?

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

a moze ktos wie jak sie sprawuje takie przenosne cb typu
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=328079791
bo mnie interesuje zakup takiego???

a ja tam na legionow lubie robic zakupy zreszto pracuje w firmie gdzie jest kilkadziesiat ciężarówek i kilkanascie osobowek i we wszystkich autach on zakładał radia i anteny i szef moj go chwali

przenosne cb sa dobre...ale do samochodu proponuje stacjonarne...
niby mozesz podlaczyc antene samochodowa do przenosniaka...ale nie musi on miec takiej samej mocy tak stacjonarne...(czyt. samochodowe) jedynym minusem jest to, ze baterie czesto trzeba wymianiac...nawet z akumulatorkiem jest to denerwujace...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Najlepiej u takiego na wojska polskiego kolo Dantexu.....

4lomza.pl

A jo to sam sobie założyłem i już. Dwie godziny roboty i nie musze jeździć po żadnych "specjalistach"

Mysle ze doradzanie w stylu < kup na alegro> nie jest dobrym pomyslem w przypadku unidenow 510 jak i 520 Czesto sa sprowadzane ze stanow i sa przystosowane do odbioru czestotliwosci zakonczonych na 5 czyli np 19 kanal 27.185 .No i oczywiscie trzeba pamietac o braku homologacji (kto trafil na upierdliwego policjanta to wie czym to grozi ).A licytowanie typu jedz do tego czy tego.........to chyba bardziej chwyty reklamowe i antyreklamowe kolegow sprzedawcow tych sklepow.
pozdrawiam

Zestaw Uniden 520XL + Sirio ML 145 jest całkiem niezły i powinien na początek wystarczyć. Unidena raczej staraj się kupić osobiście a nie wysyłkowo i sprawdź czy dostajesz fakturę VAT i "deklarację zgodności" (to prawidłowa nazwa tego co niektórzy nazywają homologacją).

Gdyby ktoś proponował Tobie Cobra 19DX to zwróć uwagę na to, że ma dwa razy gorszą czułość niż Uniden :)

Opinie na temat Alan 42 można poczytać np. tutaj: http://tinyurl.com/2np69u

--
Slaw

Autor: xxx_luzik (87.119.16.---)
Data: 26-03-08 07:09

A jo to sam sobie założyłem i już. Dwie godziny roboty i nie musze jeździć po żadnych "specjalistach"

BYSTRZACHA - SPECJALISTA bravo bravo :)

Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Ja osobiście zakładałem na Wojska Polskiego obok Dantexy.Mam najtańszy estaw-Cobra ultraIII i antena magnesówka 1m za 80 zł.Słyszą mnie na 6-9 km i chyba to wystarczy, jak dla mnie oczywiście

Unideny 1 wydania mialy problemy z torem audio (zastosowano maly mocowo glosnik a mocny uklad wzmocnienia mocy )co owocowalo czesto uszkodzeniem glosnika albo km ,ale wedlug mnie to jedne z lepszych radii
pozdrawiam

Jak by ktos chcial zamontowac radio CB to mozna sie odezwac bez problemu zamontuje w konkurecyjnej cenie. Mozliwosc sprowadzenia radia na zamowienie oraz doradzenia co do typu radia i anteny.

Vdiesel mnie by interesowal taki zestawik
antena Texas Presidenta i radio Jackson 2 asc
za ile bys mi taki zestaw zalatwil ?I czy jestes w stanie wystawic fakture vat ?

a temat unidenow polecam strone
www.uke.gov.pl bo ja osobiscie wole wozic cos w samochodzie zgodnie z prawem i potem nie tlumaczyc sie byle glabowi :))

Przed zakupem radia CB sprawdź czy nie cofnięto mu homologacji. Np Cobra DXIV (którą sam posiadam) jest sprzedawana dalej choć cofnięto mu homologację a sprzedawana jest dalej. Co do rzeczonej Cobry to może nie jest to mistrzostwo świata ale na pierwsze radio wystarczy. Słyszałem opinię że sie często psuje i zależy jaki egzemplarz się kupi ale ja ze swojej jestem zadowolony. Jakość za rozsądną cenę :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org