Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skoda |
Uwaga!! Ktokolwiek z czytajacych ma jakakolwiek Skode a chcialby sie spotkac, porozmawiac, wymienic poglady tudziez zrobic cos innego to zapraszam w najblizsza sobote 21.12.2002 o godzinie 20:00 wraz ze swoim (najlepiej:)autkiem na stary dworzec (oczywiscie w Łomży). Jezeli ktos nie ma Skody a wie kto ze znajomych ma to niech mu powie. Zapraszamy: Zapraszaja: Krzysiek z zielonej zabki (skody s100) i Piotrek z czerwono-wyblaklej i jeszcze pozyczonej Skody 105:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skoda |
....no to miło..... szkoda, że moją Felkę mi ukradli..... ale się pojawię! :) ....do zobaczyska.... :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
tak! bardzo milo:))) dozobaczenia na zlocie:))))
|
|
czy ja tez moge przyjechac ale inną marką samochodu kalisto
|
|
...myślę, że nie ma problemu...... ....moze na początek zróbmy spotkanie automobilistów 4lomza.....? ;D ....a jak zacznie przyjeżdżać dużo ldzi.... to zaczniemy segregować markami........ rocznikami..... poziomem tuningu :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Buu..pracuje;( MIlego zlotu:) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
no to zasadniczo niech moze przyjada wszyscy, ale szczegolnie skody (im starsze tym lepiej),
|
|
No to ja juz nie wiem..... jak nikogo ma nie byc to i ja sam stac nie bede.
|
|
może jak się gorączka świąteczna uspokoi? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
SURA to stary pedał glupia cipa i nie ma jaj frajer. I jezdzi starym rozjebanym zlomem.(koledzy z bylej szkoly)
|
|
Ale zescie sie popisali.....:)) Moze on i zlom ale nie rozwalony:))) Zaloze sie, ze wy nawet takiego nie macie i starych non-stop prosicie "tato daj samochod" :))) ale coz, nie kazdemu jest dane miec wlasny transporter:)) jak zmadrzejecie to pogadamy:)) a i postarajcie sie zwiekszyc zasob swego slownictwa no i troche oglady chamy:))) Wesolych swiat sura ps. ja wcale waszym kolego nie jestem:)) ani wy moimi:))
|
|
Szkoda, że czytam to dopiero teraz bo też mógłbym przyjechać starą skodą. Następnym razem chętnie.
|
|
Patrzę że tworzy sie klub automobillistow w lomzy. To milo . Takie spotkania sa potrzebne. Mozna wymienic doswiadczenia i ocenic warsztaty naprawcze i ceny. Ja sie na to posze ale innym razem Do boju , do pracy , za kasą , dla kasy :))
|
|
Moze z ta Skoda te lekka przesada, ale jak juz ktos wyzej napisal mozna by zrobic spotkania automobilistow z 4lomza, tego chyba jeszcze nigdzie nie bylo, a czy wogole istnieje Automobilkub łomżyński??? a jak tak to czym oni się zajmuja???
|
|
Może to nie skoda: http://autokacik.pl/files/1989258-mercedesKispolak.jpg; ale myślę że warte obejrzenia! :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
p kalisto
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |