poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyswietlacz z Omegi

Czy ktos sie orientuje, gdzie mozna w Lomzy naprawic wyswietlacz od opla omegi? Zniknely piksele i jest odklejona tasma laczaca plytke z ekranem. Z gory dzieki za informacje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyswietlacz z Omegi

mysle, ze najlepiej byloby wyciagnac go z jakiegos szrota... jak poznikaly "pixele" to rownie dobrze moglo byc od tej tasmy...ale nie na 100% ...moze byc wiecej zabawy z naprawianiem, niz nowy zalozyc... ale wybor jest twoj...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Na allegro szukaj, jest tam jakiś gość co naprawia. A ze szrotem to uważaj, chyba ze trafisz idealnie taki sam, musi byc zaprogramowany do Twojego auta.

Powodzenia

Taśma jest odklejona ponieważ próbowałeś sam naprawiać ten wyświetlacz. Napisz czy taśma jest całkowicie oderwana ( jeśli tak to pozostaje jedynie kupno nowego)

podjedz do zegarmistrzow co naprawiaja elektronike :)

Sorki, że długo nie odpisywałem, ale mnie nie było. Tasma oderwana kompletnie- ale ja nie próbowałem naprawiac- ja go tylko wyciągnąłem i zobaczyłem, że odklejona. Wsadziłem ją tak tylko luzem pod tą gumkę co tam jest, ale to tyle pomogło, co umarłemu kadzidło. Wiem, że w Poznaniu robia (szesc dyszek to kosztuje), tyle że trzeba wysłać. Myslałem, że może w Łomży jakiś magik jest, ale cóż, no trudno, szkoda. Dzięki za chęci i wesołych...

Naprawiają ale warunek - nie rozbierany wyświetlacz (nieumiejętnie rozbierając odrywa się właśnie ta taśma. Jeśli jest tylko naderwana to jest szansa na naprawienie tego) Jedyne wyjście w tej sytuacji to zakupienie nowego (drogiego) lub ''nowego''(używanego) w zależności czy to TID czy MID

Dowiedz się u elektryka na sosnowej, powinien coś poradzić.

angella

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org