Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dokumenty :( |
Wczoraj w okolicach godziny 21 najprawdopodobniej zostały skradzione dokumenty w klubie Alibi. Dokumenty były w niebieskim portfelu z napisem NY. Uczciwego znalazce proszę o kontakt tel. 508 992 900. Za odnalezienie nagroda !! Pieniądze nie maja dla mnie znaczenia, tylko głównie dokumenty, gdyż są mi jak większości z nas potrzebne :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dokumenty :( |
jak zostaly skradzione, to jaki ma byc znalazca? W Alibi wszyscy maja alibi, ja mam alibi, mnie tam nie bylo. ściemka wszystkim
|
|
przecież może być taka sytuacja, ze ktos kase zabral, a reszte dokumentow gdzies zostawil :(
|
|
kitek dokumenty trzeba zawsze trzymać przy sobie :] tak na przyszłość.
|
|
juz tam zaraz :p
|
|
Biernaczento a skad ta pewnosc ze nie mial ich przy sobie ;> :D? "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
98% wypadków zdarza się w domu ... Ja radze ''Zostań w domu'' .
|
|
dajcie spokój człowiek pisze że zgubił dokumenty i prosi o pomoc jeśli by ktoś wiedział coś na ten temat a Wy sobie jaja robicie. Ciekawe czy śmielibyście się jakby to Wam się taka sytuacja przytarfiła. Trochę powagi rozsądku i zrozumienia..... !!! ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
gillete ale taka jest rzeczywistosc, jak ludziom to sie przytrafi to beda wiedziec co inni przeżywają.........
|
|
Jakaś plaga wszystko wszystkim ginie w ostatnich 2-3 tygodniach codziennie słychac ze cos ukradli czegos ktos szuka. Masakra w tej Łomży się dzieje.
|
|
ale takie życie, raz na wozie raz pod wozem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |