Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
firma organizująca kolonie nad morzem |
Czy ktoś wie gdzie w Łomży znajduje się jakaś firma, która organizuje takie wyjazdy wakacyjne dla dzieci nad morze??? Jeśli tak to proszę o kontakt.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: firma organizująca kolonie nad morzem |
Nie znam nazwy ale takimi sprawami trudni sie chyba biuro podróży przy giełczyńskiej(obok antykwariatu). "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
hmm.. jest też coś w wieżowcu na Mickiewicza... blok przy drodze, niedaleko sp7. Tam nad wejsciem do klatki jest jakiś szyld... jeździłem 8 razy w sumie było wszystko okej:)(
|
|
AA na rybakach :)
|
|
W Kościele są organizowane różne kolonie ja nie jeżdżę ale słyszałam że Kościół Boboli coś organizuje nad morzem [chyba]
|
|
Stowarzyszenie "Wspólnota Polska" przy ul Kopernika. Byłam z nimi kilka lat temu, organizują wyjazdy dla polskich dzieci z Litwy, Białorusi itp. Organizują bardzo dużo wycieczek w czasie trwania turnusu, także nie leży się 2 tygodnie plackiem na plaży. Podsumowując nie żałują pieniędzy dla dzieciaków a na innych koloniach różnie to bywa...
|
|
TPD ul.Mickiewicza na ostatnim pietrze w wiezowcu, moje dzieci jezdza z tamtad juz z piec lat i zawsze były zadowolone
|
|
ad. MaNiAcZkA^^ osobiście nie polecam oaz jako formę kolonii. Nie żeby było tam źle, bądź warunki nie takie jakie yć powinny, ale dziecko zbyt wiele nie zwiedzi. Byłem kilka razy i poza siedzeniem w szkole i odprawianiem różnych ceremoniałów nic ciekawego nie było. Bedąc w górach (Poronin) przez 2 tyg tylko raz mieliśmy okazję opuścić te miasteczko. Jedyne wycieczki jakie były oferowane to trasa Szkoła-Kościół-Szkoła
|
|
linkas...dzieki ze przypomniałeś(aś).. Mi też chodzilo wlasnie o TPD:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |