poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
firma organizująca kolonie nad morzem

Czy ktoś wie gdzie w Łomży znajduje się jakaś firma, która organizuje takie wyjazdy wakacyjne dla dzieci nad morze??? Jeśli tak to proszę o kontakt.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: firma organizująca kolonie nad morzem

Nie znam nazwy ale takimi sprawami trudni sie chyba biuro podróży przy giełczyńskiej(obok antykwariatu).

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

hmm.. jest też coś w wieżowcu na Mickiewicza... blok przy drodze, niedaleko sp7. Tam nad wejsciem do klatki jest jakiś szyld... jeździłem 8 razy w sumie było wszystko okej:)(

AA na rybakach :)

W Kościele są organizowane różne kolonie ja nie jeżdżę ale słyszałam że Kościół Boboli coś organizuje nad morzem [chyba]

Stowarzyszenie "Wspólnota Polska" przy ul Kopernika. Byłam z nimi kilka lat temu, organizują wyjazdy dla polskich dzieci z Litwy, Białorusi itp. Organizują bardzo dużo wycieczek w czasie trwania turnusu, także nie leży się 2 tygodnie plackiem na plaży. Podsumowując nie żałują pieniędzy dla dzieciaków a na innych koloniach różnie to bywa...

TPD ul.Mickiewicza na ostatnim pietrze w wiezowcu, moje dzieci jezdza z tamtad juz z piec lat i zawsze były zadowolone

ad. MaNiAcZkA^^
osobiście nie polecam oaz jako formę kolonii. Nie żeby było tam źle, bądź warunki nie takie jakie yć powinny, ale dziecko zbyt wiele nie zwiedzi. Byłem kilka razy i poza siedzeniem w szkole i odprawianiem różnych ceremoniałów nic ciekawego nie było. Bedąc w górach (Poronin) przez 2 tyg tylko raz mieliśmy okazję opuścić te miasteczko. Jedyne wycieczki jakie były oferowane to trasa Szkoła-Kościół-Szkoła

linkas...dzieki ze przypomniałeś(aś).. Mi też chodzilo wlasnie o TPD:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org