środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Z dzisiejszej wycieczki rowerowej...

Dostałem krótkie zapytanie od innego bywalca tego forum - czy jedziemy? - i pojechaliśmy!

Taka lekka trasa... Os.Południe - Zawady Przedmieście - (polami) - Podgórze - dookoła Pniewa - (aleja akacjowa - polecam póki jeszcze kwitnie) - Pniewo - Siemień - Góra Królowej Bony - (panorama) - (widok na grodzisko) - Stara Łomża p/sz - (polami) - przekaźnik - Koteria - do domu :D

Panorama:

większe: http://www.4lan.pl/kefas/panorama2000.jpg
największe: http://www.4lan.pl/kefas/panorama1.jpg

Może następnym razem w wiekszym gronie?

---
PGG

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Z dzisiejszej wycieczki rowerowej...

To zdjęcie nawet w części nie oddaje rzeczywistego uroku tego zakątka o zachodzie słońca. Jest zbyt jasne.

Co do frekwencji, mnie osobiście ona nie raziła. Z praktyki tego gremium wiem, że wszelkie umawianie sie na konkretny termin nie ma sensu. Jedynie akcja z wyprzedzeniem max. pół godziny daje dobre rezultaty. Nikt wtedy nie ma czasu na szukanie wymówek.

:) Kiedy Kefasie zrobisz zdjęcie o 13.00? Forum się dopytuje! :)

---
Iota Geminorum

o....ja nie wiedzialam ....:(

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Propozycja do admina! Uruchomienie modułu sms grupowego - kto chce jeździć na rowerku w grupie, dopisuje się do listy.... ktoś gdzieś jedzie, wpisuje o której ma zamiar startować, skąd, dokąd ....i modulik rozsyła SMSy do wszystkich zainteresowanych....

Da się?

---
Iota Geminorum

Doskonała propozycja z tym grupowym modułem sms

tylko kto bedzie placil za te rozsylanie smsow?

R
-------------------
"Lepsze jest wrogiem dobrego"
"Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"

...hmmmm... a nie ma juz bezpłatnych bramek..?

---
PGG

..nie wiem dlaczego ale jakos "moduł sms" skojarzyl mi sie z platnymi uslugami wysylania grupowych smsow do okreslonej grupy odbiorcow, gdzie korzysta sie ze specjalnego "modulu" do np. strony www i placi sie tylko abonament za mozliwosc wysylania smsow do duzej ilosci odbiorcow. A smsy dochodza "w mgnieniu oka" do wszystkich, co czasami nie jest mozliwe przy wykorzystaniu standardowych - bezplatnych bramek.

Pomysl sam w sobie jest bardzo dobry - od tego mamy nowoczesne technologie. Szkoda, ze prawie zawsze za nowymi technologiami wiaze sie "rytual" wyciagania pieniedzy z naszych kieszeni. ;)
No chyba zeby zdrobic cos pozytecznego za rozsadne pieniadze.
"Wyslij sms o tresci 4lomza na nr. 7*** (koszt jednego SMSa to jedyne ;) np. 3zl) a bedziesz informowany przez np. miesiac o ciekawych, intrygujacych, kameralnych i tematycznych imprezach odbywajacych sie w Lomzy i okolicach."
A moze by to polaczyc to z kalendarzem i forum na 4lomza.pl... to tylko jedna z propozycji dla chlopakow spod znaku 4 :)

Albo zrobic jeszcze cos innego... zrobic cos w stylu SMSowej "Bezcennej". Ze czesc smsow to bylyby reklamy w ten sposob odbiorcy smsow informacyjnych nie musieliby placic za nie, ale otrzymywaliby rowniez smsy reklamowe. Ew. do takiego rozwiazania dolaczyc opcje platnej subskrypcji infomacyjnych smsow - przykladowe 3 zl - i taki czlowiek nie otrzymywalby juz smsow reklamowych. "Bezcenny 4sm" i "Kosztowny 4sm" (4lomza Short Message). Moze warto o czyms takim pomyslec?

...sie rozpisalem ;) Koniec. bo jeszcze biznes-plan wyjdzie ;)

R
-------------------
"Lepsze jest wrogiem dobrego"
"Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"

Jakim aparatem cyknąłeś te zdjecię?

nikon coolpix sq - to było 15 zdjęć, zmontowałem je w domku na komputerku

---
PGG

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org