Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naprawa monitora |
Gdzie w Łomży można naprawić monitor do komputera najtaniej?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naprawa monitora |
naprawa sprzetu komputerowego na śniadeckiego... najlepiej i najtaniej- polecam to miejsce :D
|
|
a co masz do naprawy? byc moze lepiej jest go wywalic i kupic nowy... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Na ul. Radzieckiej jest najtaniej .
|
|
nigdzie nie ma najtaniej! Tylko domowy elektronik zrobi najtaniej a jak to monitor CRT to zależy jeszcze w czym rzecz, ale ja już 2 wywaliłem. Nie opłaca się robić. No chyba, że jakaś głupota to tak.
|
|
a dokładny adres na ulicy radzieckiej...
|
|
Jak crt to wyrzuć go do śmieci. Serwisu z ulicy Radzieckiej nie polecam. Jak lcd to szukaj serwisu firmowego.
|
|
Fakt - crt to do kosza (RECYKLINGU ;). Chyba że zawodowy, z regulacją RGB. Jeśli tak to napisz jeszcze ile lat ma ten monitor...
|
|
Na Radzieckiej po lewej stronie jak się idzie od Placu Czerwonego jest tylko jeden zakład.Naprawdę solidny facet. Swój monitor też naprawiałem u niego.
|
|
zepsuty monitor CRT bez większych problemów można wymienić nawet za darmo, wystarczy się popytać. wiele osób kupiło LCD i stary CRT tylko gdzieś zalega i miejsce niepotrzebnie zajmuje
|
|
Mój monitor to (CRT) NEC/2003r brak tylko wizji, dźwięk ok. Czy warto naprawiać?
|
|
wart jest aktualnie 80 do 100 zł jeżeli naprawa ze 30 to warto musisz popytać w serwisie, spróbuj na Śniadeckiego angella
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |