Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS - ODRA |
czy ktos wie gdzie i czy jest transmisja z meczu dzisiejszego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS - ODRA |
livescore.pl -> możesz tam , co 30 s aktualizują , zobaczyć wynik , kto strzelił , kartki itp. Mój typ : ŁKS 1 : 2 Odra *************** Tu coś kiedyś napiszę :)
|
|
narazie 0:0; po pierwszej połowie ...
|
|
bez obaw, zdążą przegrać ;) chociaż życzę jak najlepiej
|
|
http://www.livegol.pl/pilka_nozna/kraje/polska _73_
|
|
0;0 koniec meczu.
|
|
0:0 Bubero
|
|
no to sukces ;) jak na realia ŁKS bardzo dobrze . *************** Tu coś kiedyś napiszę :)
|
|
z n a w c y ..... na mecz moglibyscie przyjsc!!!
|
|
Chociaz z wiadomych wzgledow tez nie dane mi bylo byc na tym meczu, to jakos nie odczuwam tu zadnej winy, a i nie czuje sie tez zadnym tam znawca :D. Jednak pilnie obserwujac zmagania Naszego ŁKS-u, tak z oddali, to przyznam, ze podoba mi sie postawa nowego trenera, ktory twierdzac, ze: ‘na tyle bylo nas tylko stac’ (parafrazujac), potrafil spojrzec prawdzie w oczy i zamiast jakichs tam wymowek czy usprawiedliwien, chyba rzetelnie ocenil obecny stan rzeczy. Nie czesto sie teraz widzi tako oto szczerosc. Kto wie? Moze to nawet zmobilizuje naszych chlopcow do jeszcze wiekszego wysilku i moze juz w nastepnych meczach udowodnia tak panu Mroziewskiemu, jak i nam, ze ... jednak stac Ich na wiecej. Oby tylko! Oczywiscie, nie trzeba tu chyba juz wspominac o tym, ze na pewno by sie przydaly jakies wzmocnienia i oby to tylko ... tez nie za pozno :(. Pozdrawiam swiatecznie wszystkich forumowiczow, a szczegolnie sympatykow Naszej druzyny. wychu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |