poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kolczyk w chrząstce.Gdzie?

Chce sobie zrobić kolczyk w chrząsce ale gdzie to można zrobić i za ile??gdzie jeste profesjonalna obsługa??I w podanym miejscu czym robią pistoletem czy igłą??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kolczyk w chrząstce.Gdzie?

Prosektorium przy ul. Piłsudskiego w Łomży

pistolet by się przydał byś w łeb sobie strzeliła i kilka razy zastanowiła

chyba wam pistolet by sie prydal zeby sobie strzlic w lep jak macie zamiar tak pisac to mozecie wogole nie pisac bo wasza opinia na ten temat mnienie interesuje

Zomg ale te dzieci teraz najebane w głowach mają :D

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym skur******* w tej dolinie..."

żeby przekuć sobie ciało w gabinecie kosmetycznym trzeba miec 18lat ;p

Kolczyk w chrząstce gdzie? w dupie!
gówniaro uczyć sie a nie se kolczyki zakładać... z tej wygody już im sie w dupach poprzewracało...

Dajcie spokój dziewczynie.
A ty yanek gówniarę to znajdź sobie w domu a nie obrażasz dziewczynę.
Nie jesteś pewien ile ona ma lat no chyba że ty masz ok 80.
Dobrze że zanim cokolwiek zrobi to pyta się o opinię a nie wali na oślep.
Ma pełne prawo robic ze swoim ciałem co chce.

hahaha xDD do nauki a nie o kolczykach myslisz..

Na ulicy Długiej (bok sklepu Rossman) w gabinecie kosmetycznym zajmują się przekłuwaniem różnych części ciała. Proponuję przejść się tam.

BUŁKa...."ania_1992-1992" nick mowi sam za siebie...

A co ty po nicku oceniasz wiek ludzi? A jak ja bym sobie wpisal 2000 to tez bys uwierzyl?

Idź do weterynarza on na pewno cię zakolczykuje, gdzie zechcesz. Tak w ogóle jak posunęłaś się do przekucia chrząstki to co będzie kolejnym krokiem?? może przekujesz sobie mózg? wtedy głupie pomysły dziurką wyfruną z pustego łepka!!! szkoda mi ciebie dziecko.

Pozdrawiam młodzież, która ma jeszcze trochę oleju w głowie.

ania_1992-1992 kolczyk w chrząstce? wiesz ile ludzkie ciało ma chrząstek.
Idz do gabinetu kosmetycznego i sie zapytaj chyba tak będzie najprościej i najlepiej nie sądzisz??

DrAgOn19 popieram Cie w tej sprawie w 100%
Oby więcej takich wypowiedzi na tym forum,a nie tylko jakieś durne tematy typu...
"gdzie kupię produkt X, bułkę ,co można kupić kobiecie,do której jest OWY sklep czynny....itd...itp
i zakładanie postów TYPU:
"gdzie mogę kupić towar powiedzmy X ? "
A za parę chwil ta sama osoba,już oczywiście z innego NICKA,lub znajoma ,lecz z tego samego otoczenia odpisuje że TU i TU.
Czy myślicie drodzy ,że tego nie widać ,że dany post jest zakładany TYLKO I WYŁĄCZNIE PO TO ,żeby reklamować daną firmę???
Dziękuję za przeczytanie.
Pozdrowienia dla wszystkich.

Manipulacja w życiu każdego człowieka odgrywa ważną rolę.

polecam salon kosmetyczny na długiej (przy rossmanie) !!

Witam ponownie.

Nawet jeżeli dziewczyna ma tylko 16 lat, to nikt nie ma prawa jej obrażać.

Wypisywanie obraźliwych inwektyw świadczy tylko i wyłącznie o poziomie kultury i inteligencji osób wypowiadające takie słowa. Jeżeli jesteście tacy "wyedukowani" to dlaczego nie napiszecie wszystkich za i przeciw takiego zabiegu???? a wysyłanie do weterynarza to już dno totalne, a od spodu puka tylko .... (i tu sobie wstawcie najgorszego obciacha jakiego znacie)!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam
BUŁKA

P.S.
Żadna szanująca się kosmetyczka nie wykona niepełnoletniej osobie zabiegu bez zgody rodziców, to nie wiem czego się tak plujecie. Jeżeli jej rodzice wyrażą zgodę??? to co Wam do tego!!!

"Urodzić się głupcem to nie wstyd. Wstyd tylko głupcem umierać."

— Erich Maria Remarque (Paul Remarque)

hehe kolczyk w chrząstce ;D tylko ciekawe ktorej ;] no a jesli chodzi o ucho przeklucie pistoletem na dlugiej jest ok i kosztuje chyba 20zl, a w 4plus 15 z tego co wiem

a swoja droga mi sie podoba jak dziewczyna ma w chrzastce w uchu kolczyk

DAJCIE MI ADMINAAAAA !

Łomża leży na Mazowszu !

Powalajaca jest inteligencja co niektórych z Was. Sama mam młodsze rodzeństwo i nie potrafiłabym odpowiedzieć na zadane pytanie. Wydawałoby się że forum na łomżyńskiej stronie jest po to, żeby ktoś (czytaj najbardziej kompetentny) udzielil informacji ale nie tu...tu wyzywa sie od gówniarzy, bezmózgowców itp. no cóż takie słowa świadczą tylko o Was. Już tyle razy ktoś zwracał uwagę, że jeśli nie znasz odpowiedzi na zadane pytanie, to wogóle nie udzielaj sie, ale nie nasza kochana spoleczność najwidoczniej nie ma co robić i lubi "powieszać" psy na kimś kto pyta.
Odpowiadajac na zadane pytanie: słyszałam coś o gabinecie koło rosmanna, moze tam powinnaś się udać.
Wesołych Świąt:)

mi sie wydaje ze taki kolczyk czy tatuaz to ***** normalna kolej rzeczy w zyciu mlodego pokolenia. niewątpliwie zamiast wyzywania za to . to ***** bardziej nalezaloby pozazdroscic takiej osobie odwagi.

zycie

Ania_1992-1992 jeśli chcesz zrobić kolczyk w chrząstce np. w uchu to sądzę, że w każdym salonie kosmetycznym Ci zrobią. Koleżanka robiła na Długiej, nie wiem dokładnie ale chyba pistoletem.
Co Wy macie do tych kolczyków? Sama jak byłam młodsza to miałam kolczyk w pępku, ponosiłam, znudził mi się i wyjęłam. Czy niektórzy z Was sądzą, że jak dziewczyna ma kolczyk to jest jakaś nienormalna? Niektóre może i tak, ale wszędzie znajdą się "ułomki", a na tym forum jest ich chyba bardzo dużo...

Tak, powyzywajcie mnie teraz:) Podniesiecie się na duchu:)

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

ZRÓB SOBIE W KOŚCI OGONOWEJ.
JAK ODCZUJESZ NA WŁASNEJ DUPIE TO MOŻE CI PRZEJDZIE>

Witam.

Czytając powyższy wpis (dot. złotej myśli "Pana maruda") zaczynam żałować, że wykonywanie (już historycznych metod leczenia niektórych schorzeń) lobotomii albo wstrząsów elektrycznych jest już od dawna ZAKAZANE, ale ...

"Nie ma nic gorszego niż aktywna głupota." — Johann Wolfgang Goethe

nie obrażając nikogo.

Pozdrawiam
BUŁKA

I czego się tak nadymacie? (co niektórzy). Poprawna odpowiedź padła juz kilka razy wczesniej. Reklama dźwignią handlu. Ciekawi mnie tylko czy naprawdę robią tam kolczyk w chrząsce???.
Bułka: a nie pomyslałaś, że jak chce ta Dama brylować na salonach to może niech wprzódy weźmie poduczy się ortografii? Przypuszczam, że stąd wziął się frontalny atak kolegów z forum.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Ja Ci przedziurkuję co tylko chcesz

pabloz4: zacznij od błony... ;)

prosiak

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org