Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skuter |
Gdzie można kupić jakiegoś dobrego skuterka w miarę przystępnej cenie na terenie Województwa Podlaskiego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skuter |
dziecko daj sobie spokoj z tym gownem, juz lepiej kup sobie rower bedziesz zdrowszy i nie ogluchniesz przez te brzeczenie
|
|
najlepiej od kogos uzywany. Bedziesz mial pozdejmowane blokady i takie tam bajery. "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Ja ci moge sprzedac odkurzacz albo kosiarkę - to samo co skuter :)
|
|
no to chyba sie sprawdzi, ze prawko bedzie potrzebne...juz niedlugo:) bedzie prawo jazdy wymagane...i juz tym gownem nie bedzie jezdzenia.... pojedzie dostanie 500 zl mandatu... i rodzice w sadzie sprawe beda mieli... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
mam na sprzedaz skuter piaggio nrg mc2 cena około 3 tys jak jestes zaintesowany to pisz na @
|
|
Odradzam "Firme" koło stacji Pryma, Gaz Car czy jakos tak , jak chcesz tam coś kupic to lepiej wydaj kase na coś innego, bo i kasy nie bedzie i ze skuterem beda problemy :-) A odnośnie skutera, to lepiej kupic markowy (niekoniecznie nowy) skuter, odradzam chińczyki.
|
|
zly_czlowiek mam nadzieje ze to co napisales sie sprawdzi, bo wk..wiaja mnie te kosiarki
|
|
logic86 skuter dobra rzecz, szczegolnie na korki :) Mnie tez czasem wk..., ale raczej jest to sprawa braku umiejetnosci i wyobrazni mlodocianych nimi jezdzacych ;) Co do prawka na skuter to szok, porazka jak dla mnie, moim zdaniem powinno sie z dowodem osobistym smigac skuterem do 100cm3. Takim krzywdy sobie nie zrobisz, a jednoczenie nie wqrzasz kierowcow samochodow ;)
|
|
dlaczego odradzasz chińczyki? ja miałem typowego chinola 4 lata, nie miałem z nim najmniejszych problemów. Silnik czterosów, górnozaworowy...Kupiłem go w salonie,na czas wymieniałem oleje świece itp. Za to ja odradzam używany! w większości będzie to zjeżdzony s.h.i.t http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Weś ty człowieku nie kupuj żadnego sruteru to nie jest ani fajne ani pożyteczne ?! lepiej se rower kup a nie kosiarkę na 2 kółkach ,ostatnio dostał gówniarz na skuterze pało ale kask miał wytrzymały ... xD
|
|
problem polega na tym, ze mlodzi ludzie...mam na mysli takich ok 14-15 lat...nie znaja sie na prawach ruchu drogowego...majac karte rowerowa...robia prowizoryczny test na np. dniach dziecka czy podobnych "swietach" przejada sie 2 minuty i dostaja pieczatke... Wystarczyloby zniesc to prawo do posiadania uprawnienia przez maloletnich...podniesc poprzeczke do 18 lat...lub 16 tj jest to na kat. A1... tyle, ze na A1 jest wymaganie prawo jazdy...zdaje sie na takich samych zasadach co na kat.A ... pogloski mowiace o przesunieciu wieku do posiadania prawa jazdy o ile sie nie myle do 26 roku zycia...nic nie zmieni...ale mogloby to pociagnac za soba zwiakszenie wieku na posiadanie karty motorowerowej czy prawa jazdy A1 ... jakie jest moje zdanie...dzieciaki zmieniaja skutery (likwidacja blokad na manetkach i w okolicach silnika) rodzice nawet o tym nie musza wiedziec... malolat sie rozbije...i kogo bedzie to wina? Odpowiedz jest zalezna...od tego kto przewini...ale dla opiekuna jest to, ze zawsze bedzie winna druga osoba takie jest moje zdanie...kilka razu mialem "przyjemnosc" ogladac z bliska poczynania dzieciakow na kosiarkach ...mowie krotko i na temat...to sa kosiarki i musza pamietac...ze zawsze sie komus noga powinie jak tak sie jezdzi...malo bylo przypadkow wypadku z osoba kierujaca skuter...i prawie wszystkie byly z udzialem mlodych ludzi pozdrawiam ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |