Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
miss grand turism |
WITAM PANSTWA NIE WIEM CZY WIECIE ALE NASZ KRAJ NA MIEDZYNARODOWYM NAJBARDZIEJ PRESTIZOWYM KONKURSIE PIEKNOSCI REPREZENTUJE DZIEWCZYNA Z PODLASIA(ŁOMŻA) ZAPRASZAM DO GLOSOWANIA NA NIA W TEJ CHWILI ZAJMUJE 4 MIEJSCE SPOSROD 130 KANDYDATEK Z CALEGO SWIATA:) JESTEM JEJ FANKA W TEN SPOSOB MOZE CHOCIAZ JEJ POMOGE POZDRAWIAM I DZIEKUJE ZA ODDANE GLOSY PODAJE STRONE NA KTOREJ MOZNA OBEJRZEC KANDYDATKI I ZAGLOSOWAC: http://www.misstqi.com/contestants.php
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: miss grand turism |
łomża lezy na podlasiu? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Ładna dziewczyna, szkoda tylko, że trzeba płacić, żeby zagłosować...
|
|
Autor: zly_czlowiek (---.elomza.pl) Data: 19-03-08 20:02 łomża lezy na podlasiu? ! Wiesz zalezy jak na to spojrzec. Optymista63 napisal/a "z Podlasia(Łomży)" miała racje bo administracyjnie tak jest. Jednak dgyby napisał/a "leżącej na podlasiu Łomży" to już byłby błąd bo wszyscy dobrze wiemy że Łomża to mazowsze. A tak co do tematu do pikna panienka;d "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
ale wiadomo, ze nie zdobedzie tytulu... odpukac...trzymam kciuki...ale tu nie liczy sie tylko inteligencja i uroda:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
ja osobiscie wierze ze zdobedzie bo jest najpiekniejsza z tych kandydatek:) brakuje Ci optymizmu ze Polka potrafi:P zly czlowieku:)
|
|
była w Yamie ostatnio. bardzo przyjemna :) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
bylam razem z nia:)
|
|
a pamietasz 'anglikow' ?? hahahaha napisz na gronie Yamy, to sie odezwe :) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |