Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zlot zabytkowych aut w Lomzy |
Dnia 20 czerwca o godzinie 12 na miejskim starym rynku bedziemy mieli okazję zobaczyć kilkanaście zabytkowych samochodów. Odbędzie się tam konkurs elegancji w którym udział wezmą startujący ze swoimi pięknymi autami z przed kilkunastu albo i nawet kilkudziesieciu lat. Serdecznie zapraszam w imieniu automobilklubu lomzynskiego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zlot zabytkowych aut w Lomzy |
A z '87 roku ale wyprodukowany w ilości 1200 sztuk też może przybyć?
|
|
I jakby kto był na tyle uczynny i podał jakieś namiary na AŁ... będę wdzięczny.
|
|
ja przyjade 27 letnim Pegazem. Jakby ktos nie wiedzial to to jest motorower :P
|
|
Ja rok temu byłem 27 letnią Skodą. Dziś przyjadę trochę młodszą;)
|
|
OOo skoda. ja z ojcem jestesmy maniakami skod :D a jaka byles ??
|
|
buuuuuhahahah Blakers 14 latni typ mechanik skody o zes mnie ropie.....dolil :D ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
Jest w Łomży jakiś maniak Skody poza mną?:) Rapidem byłem, a ty z ojcem czym?
|
|
sura wiec ja chyba pamietam ta twoja skode z zeszlego roku, ale co do tego twojego nowego autka to moge powiedziec ze trzeba by bylo sie spytac komandora rajdu o to, gdyz na niedawnym zlocie byl ford granada ale mysle ze gdzies tak 20- 25 letni, mimo ze wygladal bardzo mlodo.
|
|
blakes ja wiem jakie ty skody preferujesz, tu chodzi o zabytkowe, a nie takie jak ta twoja octavia z przed paru lat.
|
|
Szejk, typie czy ja mowie ze mechanik ?? mowie ze maniak. ojeeja. Sura, jakiego rapida masz ? Jaki kolor, bo z tego co wiem to dwa w lomzy jezdza. bialy i pomaranczowy
|
|
|
Białego już nie ma:) Jest pod Zambrowem. To może jakiś mały spocik? Np. na starym dworcu?? I np. w czwartek o 20? Czekam na odzew!!
|
|
Znów...? :D ...jeśli nic nie wypadnie innego to będę swoim "zabytkiem" zza zachodniej Czechów granicy :D --- PGG
|
|
Żeby nie było tak, że będzie przewaga Fordów (wagowa:)) nad Skodami:P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |