poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ulica Poznańska

Szukam gogoś kto mieszka na ulicy Poznańskiej. Mam tam znajomą z dawnych lat ale nie wiem czy ona tam mieszka, więc jeżeli ktoś tam miejszka to prosze napisać

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ulica Poznańska

witam no ja mieszkam na poznanskiej a kogo szukasz i gdzie mieszka powiadaj bracie pozdrawiam

z tego co pamiętam to Poznańska 77 na imie ma Gosia Dąbrowska

Ostatnio dobrym poszukiwaczem starych znajomych jest portal nasza klasa,może tam będzie ? sprawdź. Też mieszkam na Poznańskiej ale nie mam pojęcia o tej osobie.

Gosia już tam nie mieszka chociaż bywa, teraz mieszka daleko daleko stąd

Ja znam tą Gosię. Już się nie nazywa Dąbrowska i mieszka tam gdzie mieszkała. Będę się z nią widziała w święta. Coś przekazać?

Znam oprócz tego mieszkam od niej około 100m.Jednak to już osoba o innym nazwisku.Chociaż ta sama.Szukaj w książce telefonicznej pod literą Ch. Tak po mężu.

http://nasza-klasa.pl/search?query=Ma%C5%82gorzata+D%C4%85browska&city=%C5%81om%C5%BCa

http://nasza-klasa.pl/search?query=gosia+D%C4%85browska&city=%C5%81om%C5%BCa

I tu pojawia się problem. Mieszkam w centralnej Polsce (Koło) i nie mam możliwości poszukania sobie w książce. Tym bardziej nie mam pojęcia o tym że zmieniła nazwisko. Na naszej klasie też szukałem, ale skoro mówicie że zmianiłanazwisko to nie mam szans. Jak mogłabyś coś jej przekazać to niech się odezwie na gg pod numer 4866478.

I jak ktoś wie w jakim mieście mieszka to niech napisze, bo może jest na naszej klasie

nasza klasa pl ... /zal pl ;)

zycie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org