Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto posprząta po wyborach? |
Ciekaw jestem kto posprząta te wszystkie ulotki, plakaty i naklejki... Jeszcze kilka dni i będę się bał otworzyć konserwę - a nuż mi Pan Doktor Pędziński z niej wyskoczy... Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto posprząta po wyborach? |
no wlasnie brzydko to wyglada te poblepiane sciany okna tablice reklamowe ogrodzenia powinni cos z tym zrobic :D ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
Tak jak po każdych wyborach, kandydaci powinni po sobie posprzątać. I tak jak po każdych wyborach nie sprzątają. I tak jak po każdych wyborach idą na to pieniądze podatników... Można sobie teraz popatrzeć, czy którykolwiek z ultrauczciwych chcących zmienić Polskę na lepszę sam po sobie posprząta... ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
już po wyborach więc nie muszą się starać. Ave
|
|
Właśnie to samo chciałam napisać ;)... Tak na marginesie to przydałby się przepis o rozliczaniu z obietnic przedwyborczych.
|
|
uważam ze kandydaci nie mogą rozwieszać plakatów i rozdawać ulotek przed wcześniejszym zapłaceniem odpowiednim służbom za posprzątanie śmieci w postaci plakatów i ulotek mało tego bez takiego zobowiązania się nie mogą startować do wyborów znając życie sami sobie nie szkodzić
|
|
chciałem powiedzieć, że ci co siedzą na posadkach takiego przepisu przeciwko sobie nie uchwala
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |