Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziwaczne... |
Witam mam trochę dziwne pytanie... otóż gdzie w Łomży można dostać(kupić :P ) bagietki :| (dla nie wtajemniczonych to takie bardzo długie bułki) pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziwaczne... |
haha w kazdym sklepie spozywczym a o tej porze to moze na stacjach :) magda
|
|
w wiekszosci sklepow spozywczych....
|
|
ta w wiekszosci hehe polecal bym odwiedzic jakąs piekarnię, badz jakis sklepik z samym pieczywem i to wczesnie rano, bo ja np juz tych malych bagietek nie moge dostac po 12 stej a co mowic o tych smacznych chrupiacych prawdziwych bagietkach :)
|
|
najlepiej pojechać do piekarni za Kościołem Miłosierdzia Bożego ( "Ambroziak") - "zza kraty" można kupić wszystko, przeważnie jeszcze cieplutkie z pieca, o każdej porze dnia i nocy. dobra opcja na poimprezowe powroty. w święta zamknięte niestety, ale to jest 5 dni w roku raptem
|
|
Jakoś takich prawdziwych bagietek to ja w Łomży nie widziałem.
|
|
dobre sa takie co mozna [podgrzac w piekarniku.... zajebisa sprawa.... na 20 min do piekarnika i heja :D jak narazie widizalem i jadlem dwa rodzaje z ziolami i czosnkowe ;D polecam :D
|
|
w stokrotce sa bagietki dowiedz sie o kturej wyjmuja z pieca(od tych panów z tylu)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |