poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
opalenizna

Siemka wszystkim forumowiczom ::

Chciałbym się opalić na solarium .Mam dylemat gdzie iść Proszę o wasze opinię i porady gdzie jest miła obsługa i przyzwoita cena za to usługę .

Pozdrawiam gorąco

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: opalenizna

Sebo19 ja np chodzę do Sudan Sun na Bema lub Polową, panie są tam miłe, doradzą na jaki czas iść i jak się obsługuje łóżko.

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

Ja również chodzę do Sudan Sun na Bema. Jestem zadowolona. Łóżka opalają świetnie, zawsze miła obsługa, czysto, no i cena przyzwoita-80gr za minutę. Polecam

A ja polecam solarium na Niemcewicza, w zakadzie fryzjerskim "Jolanta". Mają tam od niedawna stojącą kabinę, która jest nowa,dlatego lapy są bardziej skuteczne i wystarczy 4-5 minut na jedno opalanko.Panie są bardzo uprzejme.

ja chodzilam kiedys na Sudan Sun na Dmowskiego,jednak pewnego dnia panienka ,,z obslugi,, nie umyla dobrze lozka i dostalam wysypki na calym ciele. nie polecam.
teraz jezdze na os.Maria- taka mila pani otworzyla solarium u siebie w domu. cena to 70gr za minute-to przeciez nie jest duzo

Tylko Sudan San:>polecam:>

ja tez polecam Sudan San na Bema :) tam jest OK ze wszytskim:)

Sudan Sun to raczej przykład dobrej reklamy, niż dobre opalanie. Osobiście po karnecie 50-cio minutowym opalenizna trzymała sie góra dwa tygodnie, później całkowicie zeszła, o wiele lepiej wspominam opaleniznę z solarium na Kazańskiej 10, schodami w dół. Miły pan z obsługi też zawsze doradzi.

prawda jest taka,ze lepiej isc do porzadnego solarium z lozkami(i lampami) z prawdziwego zdarzenia, zaplacic i te 1,30zl za minute i czekac dluzej na opalenizne(ktora bądź co bądź i bedzie trzymala sie troszke dluzej i bedzie naturalnie wygladala) niz ,,walnac sie,, na 10 minut, zjarac sie na marchewke a po dwoch dniach wygladac tak jak i przed opalaniem

Zdecydowanie polecam Kazańską 10 obsługa bardzo miła zawsze czysto cena ok i efekt bardzo trwały

anika

A czy tam nie było kamer?;) Coś tam słyszałam, ale nie jestem pewna więc może ktoś wypowie się na ten temat?

A co sądzicie na ulicy 3 maja ??

na maja duzo moich znajomych chodzi i sobie chwali. podobno teraz lampy wymienili.

a co do kamer na solariach... szczerze? watpie ...

Sebo19 Ty chyba z 3 maja jesteś i na reklame Cię nie stać i sobie darmowa robisz.To trochę dziwne ze w tych czasach nie znalazłeś w swoim otoczeniu osoby żeby się tego dowiedzić, tylko na forum zadyme robisz.
Dlatego proszę patrzeć na wypowiedzi niektórych z przymrurzeniem oka bo można tu zrobić sobie darmową super reklame a konkurencję z błotem zmieszać.

@ZłOmEk@ powiem ci drogi kolego że się ogromnie mylisz .Według mnie ja nie robie nikomu reklamy czytałes o czym jest post ( chyba nie ) A wracając do 3 maja spytałem bo mi kolega doradzał daltego spytałem sie forumowiczów co sądzą na temat tego solarium proste ??? A z innego jestem rejonu :D

Na Kazańskiej jest bardzo dobrze. (Nie wiem, czy to numer 10, z tyłu tych domków ze sklepami i usługami).
Opalenizna długo się trzyma, nie trzeba chodzić 5 razy w tygodniu.
Ja po długiej przerwie idę co 2 dni 3 razy, a później raz w tygodniu i serio dobrze to wygląda, niesztucznie.

tylko SUDAN SUN NA BEMA !!!

chesapeake napisał(a):

> tylko SUDAN SUN NA BEMA !!!

hahaha jak widac nie tylko. Nie krzycz.

haaaah5 napisał(a):

> chesapeake napisał(a):
>
> > tylko SUDAN SUN NA BEMA !!!
>
>
> hahaha jak widac nie tylko. Nie krzycz.

nie no oczywiście że nie ale uważam iż jest tam najlepiej

Korzystałam z różnych salonów solarium , ale najbardziej zadowolona jestem z Solarium na ul. Kazańskiej 10 lok.2 Miła fachowa obsługa , czyściutko i lampy czesto wymieniane . Jest niedrogo 1min-70gr a od niedawna jest nowa Tuba stojąca

Gorąco polecam

na Kazańskiej

...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...

solarium ...hehehe slonce wlasnie gorące swieci mzoe to najelpesze solarium niz sztuczne swiatlo??????????

zycie

gans masz racje ale teraz zobacz jaka mamy pogodę lipna

solarium ok,ale po co otwierac w niedziele??skandal,za jaja powiesic takich boosow

dziki lomza

WTEDY KIEDY NAPISALEM TEN POST PARZYLO SLONCE WIEC MUSIALEM SIE WTRĄCIC. A SOLARIUM TO RACZEJ DLA KOBIET. WSTYD I HANBA FACECI

zycie

gans zdaje sie ze Sebo19 pyta GDZIE najlepiej i najtaniej sie opalic a nie CO JEST LEPSZE?SŁONCE CZY SOLARIUM?

/czytaj ze zrozumieniem :)

litosci suko haaaaah5. jak dzieci tez takie wymądrzale masz to pewnie dostaja codziennie w pier.. w szkole

zycie

nie zamierzam toczyc tu z Toba zadnych potyczek slownych bo NIE TEGO dotyczy temat,jakbys jeszcze nie zauwazyl...

haaaaaa masz racje jak ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem to niech się cofnie do podztawówki :D

a jeszcze jedno gans jak ktoś che byc opalonym to co w tym złego zawsze inaczej n a niego kobiety patrzą :D

hmm mi osobiscie nie podobaja sie kolesie zjarani po solarium ale co kto lubi. o gustach sie nie dyskutuje ale fajnie ze o siebie dbasz. jak widac do wyboru masz sudan sun lub kazanska. na kazanskiej nigdy nie bylam, na sudanie zas chodzilam dosyc dlugo(tylko na dmowskiego) dopoki nie dostalam uczulenia(a wszystko przez nieumyte lozko) dlatego zrazilam sie do tego solarium,ale w Twoim przypadku wcale nie musi tak byc...Pozdrawiam

ty sie zarazona owsikami to chyba sie urodzilas juz :)

zycie

stwierdzasz przypadlosci innych patrzac na swoje?hahaha gratuluje... dalej do ciebie nie dociera ze nie o tym mowa w temacie?
to ze masz niewyparzona gebe nie czyni z Ciebie nikogo wielkiego-ot kolejny pieniacz na forum... nie ma nic ciekawego do przekazania innym to wszystkich obraza...
sposob na dowartosciowanie? POWODZENIA- moze byc i moim kosztem... PROSZE BARDZO... moze bedzie jedno samobojstwo mniej jak sie dowartosciujesz...?

mała a pyskata.wspólczuje facetowi jesli istnieje. a ile byków w tym twoim podtekscie że tak tym razem ja sie czepne

zycie

Ja chodzę na solarium "Blue" na ul. Ks janusza (koło pola golfowego) jest tam bardzo miła obsługa, nowe łóżka, a minuta tylko 60 groszy ;)) Serdecznie Polecam!! ;)

na malachowskiego przy strzelnicy jest nowe solarium-ide jutro(dzis)i zobacze jak z obsluga i lampami to napisze

lampy nowe,obsluga tez jak najbardziej w porzadku-polecam

zgadzam się z haaaah5:-) to moje ulubione solarium:-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org