Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża: „Kobieta tego nie zrozumie” |
Chciałbym poznać opinie na temat nowej kampanii reklamowej browaru Łomża... chciałbym poznać pań które piją piwo z łomżyńskiego browaru. Jak podoba się Wam nowe hasło: „Kobieta tego nie zrozumie” i co wy na to. Artykuł: http://4lomza.pl/index.php?wiad=14594 Zastanawiam się, czy marketingowcy browaru poważnie zastanowili się nad tym do kogo chcę adresować piwo, kogo do niego zniechęcać, a kogo pozyskać. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża: „Kobieta tego nie zrozumie” |
Chyba, że chcą, żeby dzięki feministkom było o piwie głośno w całej Polsce. :) To jest metoda.... :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
to dyskryminacja kobiet bo kobiety tez lubia sobie kulturalnie piwo wypic
|
|
Przykro mi, że producenci piwa Łomża uważają, że jestem na tyle durna, że nie potrafię tego zrozumieć. Głupie. O ile dotychczasowa kampania mnie nie wzruszała, tak ta...nie tyle drażni, co wydaje mi przykra. Szkoda.
|
|
jednak wyszlo jestescie ulomne i nie rozumiecie o co w reklamie chodzi, niestety nie o to o czym mowicie!
|
|
jezeli chcecie zeby marka lomza byla nie tylko popularna w polnocno wschodniej polsce, to na ul Zjazd 18, jest taki klub pilkarski, ŁKS sie zwie, jak wylozycie na Niego konkretne pieniadze i nie bedzie juz nigdzie w prasie slychac, ze w klubie bieda az piszczy, to dopiero bedziecie popularni i to w CALEJ Polsce!!! Bo ŁKS jest Wasza GŁÓWNĄ REKLAMĄ!!! i nikt mi nie zaprzeczy. Takze panowie prezesi, otworzcie w koncu oczeta i przejzyjcie na nie, bo nazwa browaru Łomza,jezdzi z ŁKSem wszedzie,jak to napisalem wyzej,po CALEJ Polsce, a jak chlopaki zamiast byc w strefie spadkowej, zaczna piąć sie w gore tabeli i ogrywac uznane firmy a nie dostawac od nich baty ,to dopiero bedzie reklama,a i wtedy nie tylko kobieta tego nie zrozumie,ale i chlopy takze, bo jak to? -ten ŁKS BROWAR ŁOMŻA znowu wygral???
|
|
Teraz wiem dlaczego mój mąż pije tylko Carlsberg-a. Jako kobieta która pijała "łomżę" powiem tyle, narazie "łomży" podziękujemy. Kampania tak jak powyżej było napisane po prostu przykra.
|
|
Sppnsoring ŁKS przez Browar to bląd - znam wielu że właśnie za mało rossądne pakowanie pieniędzy tracą zaufanie do firmy - piwo łomżyńskie traci przez to dobry smak.
|
|
sam sponsoring nie jest bledem,poniewaz reklama idzie na caly kraj i wiele firm w taki sposob reklamy inwestuje,problemem sa kwoty,jakie browar przelewa na konto ŁKSu. Moim zdaniem,jest to jedna z firm,ktora chciala by miec wiele za niewiele. Jak sa klopoty,a sa,to zamiast jako glowny sponsor pomoc z nich jakos wybrnac,to ostatnio slyszelismy ze chcieli jeszcze na tym skorzystac i dac na ŁKS mniej pieniedzy. Nie wiem jak to sie skonczylo,bo dla prasy i telewizji zawsze beda usmieszki i satysfakcja z podpisanej umowy,a My kibice nawet nie wiemy jaka jest kwota kontraktu podpisanego z browarem, a po 2,to od kiedy dunczycy przejeli browar,to maja wieksze mozliwosci, znajomosci itd. i czemu np sam zarzad browaru nie postara sie o namawianie innych, powiedzmy ''zaprzyjaznionych" ze soba firm do wspolfinansowania ŁKSu?
|
|
Reklama jest skierowana do panów nie do pań. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Ja piję tylko Łomżę i jakaś reklama mnie nie wzrusza... piję ją bo mi smakuje :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Cóż drogie Panie NIE kupujmy piwa Łomża i namawiajmy kogo się da, żeby tego nie robili. Debilna reklama przyniesie skutek..tylko chyba nie taki jak chcieliby producenci.
|
|
wy naprawde macie takie problemy ze zrozumieniem tej reklamy i jej przekazu? tu nikt wam nie ubliza! tu chodzi o to ze nie zrozumiecie tego ze dla faceta piwo jest tak wazne ze zeby np. wyjsc na nie z kolegami oklamie was tylko i wylacznie po to by sie go napic, ze dla faceta piwo jest czyms tak waznym ze wam jest to naprawde ciezko to pojac! a nie ze jestescie tempe, chociaz czytajac wasze posty w tym temacie mozna odniesc takie wrazenie :/
|
|
dokładnie http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Właśnie ja tego nie rozumiem. Trwonić pieniądze i tracić głowę. A może tak wypić jedno - dwa piwka, kulturalnie i w miłym towarzystwie??
|
|
o taaak ;p zgadzam się z lomza23. chociaż przyznaę rację Ja jak ja. mężczyźni zrobią wszystko żeby oderwać się od naszych przekazów, nakazów, do takiego swojego świata... aby tylko z dala od nas. U nas nazywa się takie spendy tej samej płci "babskim wieczorkiem" a u facetów "wyjściem na piwo" ;p i powinniśmy im na to pozwalać ;) oby tylko nie za często Panowie!
|
|
o taaak ;p zgadzam się z lomza23. chociaż przyznaę rację Ja jak ja. mężczyźni zrobią wszystko żeby oderwać się od naszych przekazów, nakazów, do takiego swojego świata... aby tylko z dala od nas. U nas nazywa się takie spendy tej samej płci "babskim wieczorkiem" a u facetów "wyjściem na piwo" ;p i powinniśmy im na to pozwalać ;) oby tylko nie za często Panowie!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |