Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biedronka otwarta.....kolejna |
Biedronka rozpostarła skrzydła. Tuż przed godziną 7 rano, na moje oko około 50 osób czekało z niecierpliwością aż kolejna Łomżyńska Biedronka otworzy przed nimi swoje wrota. Tym razem przy ulicy Kazańskiej Kolejny market…. prawie hiper market jak na Łomże. I stało się… Ludzie rzucili się do środka jak po ciepłe bułeczki, po kilkunastu minutach wychodzili już uhahani z pełnymi żółtymi reklamówkami wszystkiego, co się dało w promocji kupić. Oni wychodzili ,a do środka pchali się następni. Co pare ulic można zauważyć echa otwarcia Biedronki, uśmiechnięci mieszkańcy miasta z pełnymi rękami reklamówek Biedronki, co raz trafi się ktoś z drukarką na plecach, kupioną w promocji za 140 zł, na allegro taka za 100 Znając asortyment ( nie ukrywam że kupuje w Biedronkach, ale dziś wyjątkowo nie pchałem się w w/w tłumem ) to Biedronka na pewno biedronka zrobiła promocję na np. Nawigację firmy no name, lub wypasiony na zestaw kluczy samochodowych , czy też wszystko mające szybko prasujące żelazko. Na placu zaroiło się od samochodów, pojawiły się także L-ki, które wykorzystując sytuację mogły przy okazji pouczyć się zawracać w tłumie – adept , i zrobić zakupy – instruktor. Zrobiłem nawet fotkę szczęśliwych mieszkańców regionu , ale coś …..nie mogę jej umieścić . Taka krótka relacja z otwarcia :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biedronka otwarta.....kolejna |
Pewnie miałeś aparat fotograficzny z Biedronki :))
|
|
Co się z tymi ludźmi porobiło, wynoszą z tej Biedronki wszystko co się da. Zachowują się jakby nigdy w sklepie nie byli.
|
|
wszyscy wcarali z papierem toaletowym:) i balonami hehe a ta drukarka za 100 to chyba bez tuszu...wydaj teraz jeszcze na tusz a dokladinej na pojemniki ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
http://www.allegro.pl/item320961952_urz_wielofunkcyjne_hp_deskjet_f380_nowa_gwar_.html 130 z pszesylka... i bez pojemnikow ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
ja tez dzis poszlam tam z MAMA tak chciala z ciekawosci jezu najgorsze to te starsze panie leca na leb na szyje no i oczywiscie jak w dniu otwarcia nie bylo koszy wolnych wiec starsza pani krzyczala kolejka kolejka za koszami hahaha nikogo do srodka nie wposzczala haha zabawna sytuacja wiec jak doszla nasza kolej wychodzi jedna pani mowie jej czy moge ten koszyk a ona za tak ze tylko wyjmie swoja zlotowke ja jej mowie ze jej dam ona nie twadro pedzi przypiac koszyk do poreczy bo zlotowke tam ma swoja. a sklep niczym sie nie rozni od innych biedrone tyle ze pewnie dzis bylo tu przepelnienie :) a tego papieru to malo co sobie z rak nie wyrywali hahahhaha i za balonikami latali dla wnuczka dla wnusi hahaha jaja mowie wam sie z mama nasmialysmy przy robieniu dzis zakupow :) no bylysmy 09 rano wiec moze juz sie nacieszyli ale teraz truga tura tych co wlasnie pokonczyli prace pewnie popedzili magda
|
|
zly_czlowiek, ja polecam Ci iść i kupić słownik z biedronki %-)
|
|
to chyba ta "miastowa" natura się ujawniła
|
|
Kur... co to sie teraz dzieje, czas umierac. Dawajcie jeszcze więcej biedronek!!!! Przy każdym bloku po dwie mają stać!!!
|
|
haha:D na poczatku nie wiedzialem o co biega:) potem przeczytalem i walnalem gafe:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Jak nie kośció to market i taja wkoło panie poerdoło :P
|
|
racja, w Łomży to pełno: biedronek, kościołów i rond :D
|
|
Łomża miastem kościołów, biedronek i rond :) akurat przeciwko kościołom nie mam nic, ale z biedronkami przegięli już. Mam rzut beretem do biedronki, bo mieszkam tuż obok niej :) i jak dzisiaj popołudniu tam byłem, to rzuciło mi się w oczy, że większość aut ma rejestracje BLM, BKL, BGR i tym podobne, oczywiście nie mam nic przeciwko nim, ale to takie moje spostrzeżenie. Ruch w tej biedronce dzisiaj okrutny ... i TV Toshiba 32" lcd za 1899zł :D ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
z tego co widziałam to ludzie z balonami żóltymi wychodzili. Śmiech na sali dosłownie. a Kaufland niech dalej budują ... paranoja ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
tak taką paranoiczna sytuację zafundowali nam ku uciesze a sobie na upadek miejscowi kupcy i hurtownicy, skutecznie blokując budowę galerii Veneda przy zbiegu ulic Sikorskiego i Zawadzkiej. Ten scenariusz był znany od dawna ale nikt z tych głównych hamulcowych nie brał tego na poważnie. Uwazali , że to hipermarket ich zabije a zabiła Biedroneczka. Nasza
|
|
zamiast tych Biedronek i Stokrotek nie lepiej bylo zrobic jedna porzadna Galerie...niedlugo tylko sklepy w Łomży beda a skad ludzie beda kase brac na zakupy w nich...lepiej niech sie postaraja nasi rzadzacy o powstanie strefy podsuwalskiej i stworzenie miejsc pracy zeby ludzie mieli co wydawac w tych Biedronkach,Stokrotkach,Lidlach .. ale pewnie Bialystok skorzysta z tego jak u nas nie powstanie.....
|
|
Ludzie, jesli sie coś komuś opłaca i da pracę kilku ludziom to tylko przyklasnąć. Wolność działalnosci gospodarczej obowiązuje w Polsce od dawna. Kole w oczy kolor to do architekta miasta, łamią przepisy pracowników to do PIP, kradna pieniądze z kieszeni to na Policję. Kupujący w takich sklepach to ludzie jak każdy z Was, wyjątkiem jesteście wy którzy wydajecie pieniadze w butikach Armaniego i nie kalacie podniebienia bułka ze sklepu i drobiazgami typu papier toaletowy. Dlaczego wyłazi z was polaczkowatośc i zawiść o każdy otwarty sklep? Zetrzyjcie wreszcie tą pianę z wściekłego pyska.
|
|
psluzer... mylisz sie...co do Nas.. my nie chcemy odbierac...ani wstrzymywac pracy komus... ale chcemy innego sklepu... rozumiesz? lmiasto stac na to, zeby byl w nim sporyyy sklep... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
podobne i ja mam zdanie nic nikomu nie mozna zabraniać jeżeli jest to zgodne z prawem . Tylko problem w tym ,że chcemy jednego porzadnego duzego sklepu - proste psluzer czy czy raczej nie możesz tego zrozumieć. Nasza
|
|
przy budowie wielszego sklepu...pomyslcie sobie, ze potrzeba wiecej rak do pracy... zaczynajac od budowy...fabryka bloczkow betonowych...(takie sklepu nie buduje sie z blachy i papieru) bo ogrognikow . hydraulikow, bo takie sklepy maja swoich fachowcow, elektrykow...i wiadomo w takim obiekcie jest wiecej sklepow...wiec mozna isc pracowac do takiego w ktorym czulibysmy sie lepiej....Budujac taki obiekt...jest kilka ekip budowlanych...wiec to tez o czyms swiadczy....i patrzcie tez z tej strony...ze za Wasze sie nie buduje:) jak jest szansa polaczyc pozytecznego i przyjemnego, bo niewatpliwie kupowanie jest rzecza przyjemna...to czemu bronic sie takimi argumentami np, ze zaslaniac bedzie kosciol... kto ma chodzic do kosciola, to bedzie chodzil...na sklepie nie ma napisane"ZAMIAST DO KOSCIOLA OBOK, PRZYJDZ DO NAS!!!" i jeszcze druga sprawa...to konkurencja...produkty moga bys tansze...ale nie musza byc wszystkie...drozsza napewno nie beda... i chyba ostatnia sprawa... NIKT WAS NIE ZMUSZA DO KUPOWANIA!! wydaje mi sie, ze wyrazilem sie jasno i chyba na tym zakoncze :) pozdrawiam ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
nikt nas nie zmusza do kupowania, ale zmusza do ogladania na kazdym kroku tego zolto-czerwonego logo z kropkowanym insektem. ze o "prestige" i "image" miasta nie wspomne...
|
|
Nasza!Nie sądzę,żeby chodziło o "hamulcowych" w Urzędzie Miasta.W ogóle nie śledzicie tego co się dzieje a wystarczy poczytać Kontakty lub Gazetę Bezcenną(polecam archiwum nawet na 4lomza).Wszystko jest ładnie opisane.Czy główny architekt miasta nie siedzi?Czy wokół budowy jakiegokolwie supermarketu w Łomży nie wybucha jakaś afera?Czy Kauflandem nie zajął się Główny Inspektor Nadzoru Budowlanego w Warszawie?A lodowisko?Przecież wiadomo o co chodzi!A czy budowa Lidla jest tak do końca zgodna z prawem?Wyrok Sądu w Białymstoku chyba jeszcze nie zapadł.Tak więc widzicie sami.Sądzę,że w tej chwili władze miasta muszą bardzo rozważnie podejmować decyzje bo wszyscy patrzą im na ręce.I tak powinno być do CHOLERY!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |