Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Russia Army - wiosenny nabór :) |
Jak kiedyś na pewno każdy miłem więcej czasu, to pomyślałem zagram w jakąś grę. wpisałem w google gry, wyskoczyłe wiele stron na ten temat, wybrałem pierwszą z brzegu www.gry.pl, Patrze same dziecinne obrazki, miałem wychodzić, ale kliknałem MMO i tam wybrałem grę bez logowania "Russian Army", coś mi zaproponowało zainstalować, zinstalowałem, wyskoczył wybór 50 aren do wyboru, na każdej może maksymalnie grać 8 osób, to spróbowałem gry. Na początku zdziwienie, że inni lecą na wariata by mnie zabić. Walą z wszystkiego co popadnie, pancerfaustu, granatnika, kałasznikowa, strzelby i pistoletu. Parę razy mnie załatwili, ale potem i ja tłukłem. Po kilku godzinach zauważyłem, że i ja lecę na wariata by kogoś zabić. Dziś zagrałem w tą strzelaninę, z dystansu punktowałem, aż i mnie ktoś sprzatnął. Co sadzicie o takich grach? Oto link do gry: http://www.gry.pl/gra/Russia-Army.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Russia Army - wiosenny nabór :) |
Myślimy, ze najwyższy czas aby wzięli cię do wojska. I najlepiej od razu do Afganistanu.
|
|
Wszedlem w to iii... dzikie to troche heh ;P Moze jak komus sie tak fest nudzi to polecam, ale mi sie to ogolnie nie podoba ;))
|
|
totalny ubaw tylko mala celnosc:/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |