Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kurtka - jama |
bylem sobie wczoraj w jamie i ktos mi kurtke ukradl;) hehe smiech na sali zeby w takim klubie cos takiego sie dzialo, jak ktos moze wzial, widzial jak ktos bierze czyjas kurtke to niech da znac. kurtka czarna od wewnatrz czerwona
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kurtka - jama |
monitoring maja to zglos sie do nich
|
|
dzieki. skorzystam
|
|
No i nawet w takim klubie, złodziei wszędzie pełno.
|
|
Bo to Polska i tu sie wszystko nosi przy sobie hehe takie czssy ;)) przemo
|
|
Było się nie rozbierać i byś miał problem z bańki:)
|
|
z szatni ci pociagneli kurtke?pewnie przy stoliku powiesiles na krzesle to sie nie dziwie ze ukradli.zlodziejstwo bylo jest i bedzie.za jaja takich powiesic.
|
|
najdziwniejsze jest to: "bylem sobie wczoraj" Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
kolo stolika położyłem, kamery akurat tego miejsca nie łapią, wiec pewnie po kurtce ;/ racja, złodziejstwo było jest i bedzie ... ale żeby kurtke krasc? ;/;/ dla mnie to jest najdziwniejsze
|
|
to teraz już wiesz od czego jest szatnia.
|
|
no niestety ale szatnia jest płatna po 1 zł a to jak na łomżyńskie warunki zbyt wygórowana kwota. W przaliczeniu na piwo to ok 100ml (ok. 2 łyków)a wódki ok. 10ml. Ja osobiście uważam, że ryzyko się opłaciło.
|
|
jeżeli kurtka byla warta 1 zł to sie zgodze ze sie oplacilo ;P
|
|
o tym ze tam jest szatnia dowiedziałem sie po fakcie;)
|
|
wow 1zł zaoszczędzić to na tydzień (w przypadku codziennego chodzenia tam) to 7zł na miesiąc to już 21 (czyli średniej klasy wódka) na rok już możemy kupić sobię dobrą Whisky lub nową kurtkę a przez 10 lat stary samochód... opłaca się :D Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
WOW Jaki stały bywalec. Pisze się Yama , a szatnia jest na dole. I nie bij piany bo nie ma o co. Piszesz Taki Klub......., a co klub ci ją ukradł? Sam sobie jesteś winien . Zresztą widzać co sobą reprezentujesz że na zeta skąpisz na szatnie.
|
|
to wlasnie taki klub jest sami złodziej i ABS-y no i kolorowe pacynki:)
|
|
Było nie skąpić na szatnie masz za swoje! Bubero
|
|
ehh jedni chodza na dyskoteki zeby sie pobawic inni zeby ukrasc. Jesli chodzi o yame to nigdy nie slyszalam zeby byla taka sytuacja zeby cos zginelo... ale Miałam podobna sytuacje kiedys w atomie tlyko ze ukradli mi wtedy bluze. (ale dowiedzialam sie z czasem kto ja sobie "wypozyczył na wieczne oddaj" :) wiec lepiej trzeba uwazac bo rozni ludzie przychodza i lepiej moze jednak dac to złotówke na ta głupia szatnie.
|
|
Musiałeś mieć superową kurtkę!!!!! Byle gówno by nie ukradli Na nastepny raz idź do klubu bez kurtki !!!
|
|
:) czytaj uwaznie jeden z drugim, napisalem we wczesniejszym poscie ze o szatni dowiedzialem sie dopiero po fakcie! wiec na kij piszesz ze szkodowalem złotowki?!
|
|
Tak kolego kuurtke zostawiles na parapecie a mysle ze doskonale wiedziales ze na dole jest szatnia. Tylko jestes tak oszczedny ze na poczatku chciales wejsc na wkreta bo szkodowales 5zl za wejscie a pozniej szkoda Ci bylo zyla za szatnie.
|
|
ale niektórzy tutaj są denni... Dajcie Mi MODERATORA ! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
O jaaa Cię krecę, jaaa nie mogę. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
tak se tłumacz :)
|
|
można się było zapytać czy jest miejsce żeby zostawić garderobe kurtkę czyli ale pewnie szkodowałeś 1zł Bubero
|
|
A co jama to jakis porzadny klub ?? 4lomza.pl
|
|
a może nie miałeś za co piwa lasce postawić i na szybkiego wyszukałeś kogoś podobnego posturą do ciebie i przechandlowałeś katanę za dwie dychy.
|
|
Ale tu pojeb... ludzie.koleś gada tak a te debi.. że skąpił złotówki,banda idiotów,pewnie z tej jamy stali bywalcy.
|
|
Autor: Hubcio (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 09-03-08 23:30 "można się było zapytać czy jest miejsce żeby zostawić garderobe kurtkę czyli ale pewnie szkodowałeś 1zł" Ten to mocny,gdzie on się polskiego uczył,pisze jak ćpun albo nie wiadomo kto.
|
|
Autor: Hubcio (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 09-03-08 23:30 można się było zapytać czy jest miejsce żeby zostawić garderobe kurtkę czyli ale pewnie szkodowałeś 1zł Bubero niech jeszcze napisze ze 40 osob ze szkodowalem zlotowki:) tak tak:) hehe kto wam w ogóle dał możliwość wypowiadania sie na tym forum:)
|
|
istny cyrrrrrrrrrrrrrrrrrrk;d
|
|
No bo musza trolle uwagę odwrócic od swojej światyni :)))) Jeszcze trochę i wyjdzie , ze facet impotent , albo gej, albo ze jest w ciązy. A kurtka ??? No po co kurtka, do wiosny przecież "idzie", a na następna zime kupisz sobie modniejszą :)))) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
przynajmniej wiesz ze masz fajna kurtke :) i jest fajnie
|
|
Kurtka rzecz nabyta,zdrowia pilnuj :D
|
|
ja bym na twoim miejscu korki od wina zbierał :) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
hehe idiotyzm na tym forum...koles pisze ze kurtka mu zgninęła i czy moze ktos wzioł przez pomyłke to niech sie zgłosi...a wy że zaraz 1 zl szkodował na szatnie..debile ...
|
|
Taki z Ciebie wszechwiedzący, a pisze "wzioł"... I śmiesz innych wyzywać od debili, co za... :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |