Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ubespieczenie samochodu osobowego. |
Witam mam już drugi rok prawo jazdy właśnie dokonałem zakupu auta o pojemności 1,5 z 1999roku. Chciałbym się was doradzić w jakiej firmi polecacie ubespieczyc samochód i jakie są stawki. Dziękuje za propozycje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ubespieczenie samochodu osobowego. |
najpierw kup sobie słownik ortograficzny........ albo przed napisaniem posta przepuść go przez Worda.
|
|
Wszystko, tylko nie Warta...Polecam PZU, nie najtaniej, ale za to solidnie, z tych tanszych AXA jest w porzadku, zadnych zlych doswiadczen.
|
|
na stronkach ubezpieczycieli są kalkulatory -------------------------- running with scissors
|
|
PTU chyba najtaniej na poczcie
|
|
Dopytaj sie w Compensie, ja nie narzekam, z wypłatą odszkodowań zero problemu i cena atrakcyjna, ale fakt ja mam bardzo dużo zniżek. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
No oto chodzi że ja niewiem czy jakąś zniszke dostane bo to pierwszy wozik.
|
|
lepiej jest skoczyc do dorady finansowego dostaniesz najtansze ubezpieczenie oc znalezione przez niego OC to OC nie ma znaczenia w jakiej firmie :) w koncu tobie sie nie przyda tylko osobie poszkodowanej przez Ciebie :)
|
|
Nie polecam PTU. Jest ok jak się nic nie dzieje. Ale jak się coś stanie - wypłacą odszkodowanie owszem. Tylko w jakiej kwocie. Śmiechu warte. Przechodzę do PZU z kolejnym samochodem. Już się nauczyłam na błędach - szkoda tylko, że swoich :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |