niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Irena Santor chwali- 4lomza głupa wali...

- Jestem zupełnie zaskoczona tym zwycięstwem i niezwykle szczęśliwa, gdyż w Łomży pokazała się masa bardzo zdolnych osób - wyznała mi w chwilę po ogłoszeniu werdyktu uczennica polonistki Anety Kaliściak. /.../
Mnie osobiście najbardziej podobała się Katarzyna Koszewnik, maturzystka z I LO. Drobna brunetka o kocich i drapieżnych gestach od jury dostała zaledwie wyróżnienie, ale swoimi melorecytacjami, szeptami i krzykiem uzmysławiała, że 11 lat pracy w kołach teatralnych, m.in. u Anety Kaliściak na marne nie pójdzie, jeśli tylko licealistka przełknie gorycz porażki. /.../ Stawiam dziesięć do jednego, że - o ile zechce kontynuować pracę na scenie - Aneta jeszcze świat do siebie przekona.

Who is who???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Irena Santor chwali- 4lomza głupa wali...

A ty co, z choinki się urwałeś? :F

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym skur******* w tej dolinie..."

madaj postaraj się o chociaż odrobinę taktu że nie wspomnę o logice.

kocia brunetko reklamuj sie gdzie indziej zdolna fajtłapo

zycie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org