poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Piatek 13-ego

o dzis piatek 13- tego myslalem ze poslucham czegos fajnego w "MOje sprawy na mojej antenie " moze ktos by fajne opowiadal wydarzenia, no i oczywiscie o mniej fajnych czyli o zajściach politycznych z przed kilkunastu lat, a nie bylo dlaczego??????????????? Powiedzial bym duzo na te tematy , ludzie by sie dowiedzieli jak to bylo w Łomży wtedy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Piatek 13-ego

moze godziy pomylilem o ktorej sa Moje sprawy na mojej antenie??????????

Obawiam się, że będziesz musiał zmienić częstotliwość. Najlepiej zapytaj u żródła = 2 190 913
Pozdrawiam

nie rozumiem ??????? wytlumacz prosze

Do audycji potrzebna jest technika oraz prowadzacy. Technika chyba działa ? A prowadzący ? .....
Weź takze pod uwagę, ze w Łomży szczególnie zawadzaja ci, którzy dobrze coś robią.

więc ja powiem Tarczynowi wrost: pan Waldemar nie pracuje już w Radio Łomża.

oooooo duza strata duza

a z kad wiesz?

i dlaczego????? przeciez jego program byl najlepszy z tego wszystkiego co tam jest (czyli z niczego praktycznie) Ludzie poruszali tematy o ktorych nie mozna przejsc obojetnie, ja sam pare razy sie wypowiadalem :(

a tu w piatek chcialem zadzwonic .....a nie ma do kogo ehhh szkoda naprawde

Ludzie zrobcie ten program w telewizji mamy dwie telewizje w Łomży niech pan Waldemar bedzie widziany na zywo !!!!! apel do tych telewizji!!!, zamiast bzdety puszczac na zywo program w TV z panem Waldkiem co wy na to?

czyzby kolejne czystki kadrowe?:))

°°°°°°°°°°
... evaa ...

co prawda , to czasami na antenie w czasie tego programu szły dosłowne głupoty i dzwoniacy mówili o duperelach. Był to czasami dobry program komiczny. Nie mniej jednak nie była to wina Pana Wlademara - bardzo sympatycznego człowieka jak najbardziej odpowiedniego do prowadzenia takich audycji radiowych. Poruszał różne problemy ale nigdy nie w sposób napastliwy czy złosliwy. Szkoda przyzwyczaiłem się juz do tego Pana jego audycji radiowych i zawsze czekałem na ten program. Chyba najbardziej ciekawy w całym tym bełkocie radia Łomża. Nie wiem czy podzielacie moje zdanie ale zauważyłem,że wszystkie ciekawe programy szybko znikaja z anteny radia Łomża. Dlaczego ? Pamiętam piękny program Pana Waldemara , który tez został nie wiem dlaczego zlikwidowany w nim autor oprowadzał nas po naszej pięknej ziemi Łomżynskiej opisując piękne zakątki krajobrazu i architektury. SZKODA SZKODA SZKODA. A tak ogólnie to mogło być ciekawe Łomża 13 grudnia rocznica stanu wojennego- wspomienia mieszkańców , jak to w Łomży wyglądało. Jak wpisali sie w ten historyczny dzień mieszkańcy miasta, owczesne elity. Pozdrawiam.

kalisto

Tak wlasnie , moze komus program ten zawadzal tak jak to powiedzial tadeusz ,albo osoba prowadzaca , tylko komu ? .....

a może trzeba było cokolwiek płacic dla p. Waldemara,a przecież RŁ znane jest z pracy "wolontariuszy" .

Czy nikt nie wie gdzie jest Pan Waldemar ? Może niebawem odezwie się z RADIA NADZIEJA ? Gdyż tam właśnie jest kierunek ujścia załogi Radia Łomżą. Ciekawe czy Pan Borowy sprawia że przechodzą u niego nowicjat aby póżniej iść wyżej po DRABINIE ŚWIĘTOŚCI ? A może mało płacąc przyzwyczaja ich do ubóstwa ? Jak widać nie wszyscy to wytrzymują .

ja mysle ze to z powodow politycznych juz nie uslyszymy pana Waldemara widocznie nie zgadzal sie z pogladami i poleceniami pracodawcy ,a wiadomo wybory glosne byly ehhhhhh , no cóż jedyna nadzieja w telewizji to by byl hit

"(...) A może mało płacąc przyzwyczaja ich do ubóstwa ? Jak widać nie wszyscy to wytrzymują"

...moze nie tylko "to" ale i "go"?...

°°°°°°°°°°
... evaa ...

no ja z Panem Borowym mialem raz do czynienia przy okazji organizowania koncertu na rzecz ofiar wojny w Kosowie, zespoly graly za free, sprzet czesciowo tez byl free, tylko p. Borowy (wiedzac, ze my na tym nic nie zarobimy) wyjal kalkulator i : 500zl akustyk, 1000zl sala i iles tam ochorna, po przeliczeniu kosztow wyszlismy na zero, nie wiem kto i co mu powiedzial ale w koncu z bolem serca dal wszystko za free, to tyle

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org