Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do zobaczenia... |
Do zobaczenia jutro na stadionie. Doping na maxa i frekwencja jak nigdy. Złączmy się wszyscy w jedną ŁKSowską brać. Pzdr "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do zobaczenia... |
ej koleszko weź odpuść se te forum i już nie pisz, bo żal mi Cię
|
|
Autor: niekumaty_piknik (---.elomza.pl) Data: 07-03-08 23:09 ej koleszko weź odpuść se te forum i już nie pisz, bo żal mi C Chciałbym zignorować twoją wypowiedź ale postanowiłem że coś napisze.. 1.Jak Tobie jest żal mnie to twój problem "odpuść sobie gadanie tego na forum" 2.Ja akurat jjestem lokalnym patriotą ty możesz nie być nie wnikam 3.Co do drugiego punktu jak sie nie podoba to nie czytaj i sie nie wypowiadaj 4.PEWNI SPODZIEWAłEś SIę ODPOWIEDZI TYPU:"POWIEDZ MI TO NA PRIV" A jak już starasz się tak ładnie pisać("weź", "odpuść" i te twoje ogonki) to pisze się SOBIE a nie se... "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
jeszcze ponad 13 godzin ! :)
|
|
jeszcze 4:D:D
|
|
Do meczu pozostały 2 godziny i 43 minuty. Wszyscy całować kobiety. I na stadion. Pokażmy że nawet taka mała Łomża może mieć lepszych kibiców od Warszawy. Pokażmy że wierzymy w klub. Wspomóżmy piłkarzy dopingiem, by ten nowy sezon rozpoczeli w stylu jakim przystało na ŁKS !
|
|
"3.Co do drugiego punktu jak sie nie podoba to nie czytaj i sie nie wypowiadaj" jak masz zakładać takie tematy które jakkolwiek nic nie wnoszą, to nie pisz ich, a dzięki temu inny nie będą musieli czytać twych widzimisię.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |