Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tani Klub |
Hej ! Chcę Was zapytać jaki znacie najtańszy klub w łomży by robić urodziny gdziesz 25 osób ;] Czekam na Odpowiedz xD
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tani Klub |
Ta mała salka w McDonald Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Nie No FaZzA w McDonaldzie DoBrZe SIĘ CzUjEsZ ;] HeHe Czekam Na Inne Propozycje x]
|
|
w swoim mieszkaniu.
|
|
WeE W swoim MIeszkaniu rok temu robiłam :P Wszyscy u Mnei w kalsie tak robią Ja ChCę Być InnAOo
|
|
po prostu wyrusz "w miasto" :) rozejrzyj się, osobiście zapytaj o ceny, może nawet uda Ci się trochę potargować :) sama wiesz najlepiej czego potrzebujesz, zobaczysz sobie wystrój, zapoznasz się z atmosferą itp
|
|
u sąsiada w stodole:P napewno jeszcze zadna z twoich kolezanek nie miala takich urodzin hehe:P
|
|
Już jesteś inna bo TaKIm POoKe PiSMem to nikt normalny nie pisze ;) "I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym skur******* w tej dolinie..."
|
|
Na pulwach jest dużo miejsca. Może tam ??????????????
|
|
HEhE Dzięki za pomoc A ty Ados Goń Się Dziecko Jak ci sie nie podoba Moje Pisanie To nie zaglądaj !!
|
|
kufelek
|
|
napisz gdzie znalazlas to wpadniemy :P
|
|
DzIeCi NeOsTrAdY tO cOś Co LoObImY nAjBałdZiEj. ZfłaShCzA jAk FpRoFaDzAją sFóJ fłaSnY sTyL pIsAnIa. Sorry za to. Chciałam być tak samo cOoL jak MaNiAcZkA^^ ;]
|
|
<i>"Ja ChCę Być InnAOo"</i> w takim razie proponuję zrobić imprezkę w psychiatryku.
|
|
BoScHe, Allle WEzCiE NiE sMiEjjcIe sieeeeee!!!! ChCe Byc innA i DopSche!!!! BaJ dE łEj zaPrAsZam nA MoJ SlOdziusKi RooShoffY BlogasEk www.przeslodzoneczternastoletniedzieckoneozdrady.blog.pl
|
|
Jest takich sal w łomży pełno wystarczy pozbierać nr i podzwonić co i jak najmniejsza sala tochyba w tym zadupiu na jatkowej, ale może jest gdzieś jesze inna taka na tyle ludu szukaj, pytaj może znajedziesz ale napewno nie na tym forum.
|
|
pod grusza ;-) UpSsSs JuZ Go ChYbA NiE Ma AlE Co TaM MoZe Do TeGo CzAsU LiDlA WaM JuZ PoBuDuJa hahahahah
|
|
Podajcie jej jakies sale w Łomży żeby już nic nie pisała. Jakis poziom forum musi być. Ja proponuje tma gdzie był "Pod Łosiem" "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
nie lepiej wynajac remize ? xD
|
|
remize no co Ty:P ja mysle ze lepiej jakąś stodołe:D
|
|
a agroturystyka w kisielnicy? bedziesz TrEnDy Igusia
|
|
a propo agroturystyki to mysle ze lepiej w Giełczynie na Biełce:P
|
|
popytaj , potarguj, koszty żależą od tego jakie dania zamówisz, podobne imprezy fajnie organizują na Marii w pizerii
|
|
załosne jest pisanie tym slangiem dzieci neostrady, az odrzuca od czytania tych wypocin :P
|
|
ja też proponuję kufelka... tanio i jeszcze jakie towarzystwo :D ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |