poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Multimedia

Witam!
Wiem ze juz byl ten temat na forum,ale chcialbym sie dowiedziec jak aktualnie przedstawia sie sprawa internetu!Mianowicie chodzi mi czy:
-najwazniejsza sprawa czy nie ma zerwan kilkusekundowych i czy wogole sa jakies zerwania w dostawie internetu
-jaka opcje wybrac zeby plynnie dzialalo
-wogole co sadzicie o tym internecie tzn. wady i zalety

Z gory dzieki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Multimedia

kopytko

--------------------------
running with scissors

Jak masz pisać "wogole", to od razu pisz "wogle" albo "google".

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

A ty nie masz co robic tylko siedzisz i poprawiasz innych!Intyligent ***** sie znalazl

moze nie ma, musi miec?

--------------------------
running with scissors

szkoda pieniedzy na multimedie :P poczatkowo mialem ist, potem przez 2 miesiace szybsza byly multimedia, z umowa meczylem sie sporo czasu, teraz znow mam ist i nie wiem jakim cudem nie dostawalem wczesniej nerwicy ;D

! co?

trąbka

Ja mam już od 3 lat i nie narzekam.Pewnego czasu bo burzy chwilowo nie było internetu i telewizji,zgłosiłem usterkę telefonicznie i jeszcze usłyszałem podziękowanie za to że zgłaszam.Nie minęło pół godziny i wszystko wróciło do normy.Miało to miejsce w tamtym roku,okazało się że sprawcą był piorun.
Znam kilka osób co mają internet od innego dostawcy i z tego co wiem to w razie problemów są kłopoty.
Na prędkość też nie ma co narzekać,jest zgodna a nawet wyższa niż w umowie.

br1

ja tez mysle ze trabka

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Korzystam z Multimedii już kilka lati nie zauważyłem żadnych chwilowych przerw. Raz, czy dwa, po jakichś burzach były małe przerwy.
Prędkość zgodna z umową. 49 zł za 1Gb/s z bezterminową umową to chyba nie jest zła oferta na dziś, jak na Łomżę. A jak mało korzystam (do 0,5 GB w miesiącu) to mam opłatę 5 groszy za miesiąc.
Wiem, że ceny spadają, dlatego zaletą jest umowa bezterminowa. Zawsze można ją wypowiedzieć lub zmienić.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org