Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
obsługa na poczcie c.d. |
Jakiś czas temu poruszałam na forum temat właśnie obsługi na poczcie a dokładniej w UP nr 6 na Ks. Janusza. Wiele osób zgodziło się wówczas ze mną, że obsługa jest fatalna, że szczególnie dwie panie robią łaskę, że cokolwiek robią. Później zdarzyło mi się korzystać z usług tejże instytucji i nie mogłam wyjść z podziwu jaka nastąpiła w tych paniach zmiana... aż do dzisiejszego dnia. W głowie mi się nie mieści, żeby tak opryskliwa, niekulturalna i po prostu chamska była obsługa na tej poczcie (okienko, w którym wysyła się paczki, a ta pani dziś pracowała po południu).... Widać czas dobroci dla zwierząt minął, a szkoda!!! p.s. mam nadzieję, że i tym razem pan naczelnik będzie czytał forum.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: obsługa na poczcie c.d. |
jedna kobieta na wysylce jest mila,wszystko potrafi dokladnie wytlumaczyc co i jak takze nic do niej nie mam, natomiast do drugiej to juz mam negatywne opinie, nie wiem chyba tam siedzi za kare jak robi łache ze cos powie albo znaczek naklei to niech sie zwolni napewno ktos lepszy znalazlby sie na jej miejsce
|
|
poczta to komunistyczny zakład i takie zame zasady
|
|
ja tez sie z tym spotkalam i z ta pania wysylalam paczke za granice takie tam drobnostki i jak to na pierwszy raz mialam prawo nie wiedziec gdzie co wypelnic a ta pani bo to tam jest bo to tam pracuje zeby mi udzielic tej informacji i tak mi udzielala ze szkoda mowic byla strasznie nie miala jesli nie odpowiada jej praca i zle sie czuje to niech ja zmieni a nie tu pokazuje swoje fochy klijentom niech sie cieszy ze ma takie mile miejsce pracy i ciepelko jak by poszla na caly dzien do miesnego to wtedy by docenial to co ma ciezko jej wyslac list czy paczke a w urzedzie pracy tez juz nie bede mowic o obsludze panie od rejestracji sa okropne ale to juz chyba temat na inne forum co sie tu dzieje
|
|
jak mi wczoraj rzuciła paczkę to pewnie by doleciała do okna, no ale jakoś udało mi się przechwycić w locie... silna kobieta
|
|
Jesli mowa jest o tej big babie z okienka od paczek to się z Wami zgadzam,natomiast te kobiety co przeszły z poczty z ul Rycerskiej są super.
|
|
wiosna idzie i hormony szaleja
|
|
w PAF-e na Długiej ( prywatna poczta ) jest milsza obsługa no i póki co duzych kolejek niema !!
|
|
Tak tak !!! Ale w PAF-ie nie wyslesz listu do Kuleszki Małej lub Chomontowa :) Tam możesz wysłać co najwyżej do W-wy, Krakowa, Poznania (same duże miasta, wsi nie obsługują bo im sie nie opłaca)
|
|
masz luśka problem.musisz miec slaby charakter zeby sie tak ciagle zalic i zalic. oj niezajdzisz w zyciu daleko pani delikatna zycie
|
|
Aja się z LUśką zgadzam w 100% i mam pomysł: może wyślij na E-mail pana naczelnika link do tego forum albo jak będziesz wysyłała następną paczkę to daj link tej Pani z okienka. Jak poczyta to może ją oświeci... pozdr
|
|
luska a nie prosciej by bylo zwrocic owej pani uwage i poprosic o rozmowe z przelozonym?
|
|
Rozmowy z przełozonymi na tej poczcie nic nie dadzą , szkoda czasu . Jesli ktos zostanie niemile potraktowany wyslijcie pismo na te Panie na e-mail : skargi@centrala.poczta-polska.pl , ja wyslalam i poskutkowało ale na chwile więc znowu trzeba będzie napisać skargę na te Panie w końcu nauczą się obługi klienta . Trzeba w końcu zrobić porządek na tej poczcie nr 6 w Łomzy . Czemu na innych jest miła obsługa a na tej nie ? Zawsze te Pani mogą zmienić prace nikt je nie zmusza do pracy na poczcie . Jesli spotkacie sie z nie miłą obsługa na poczcie piszcie na adres : skargi@centrala.poczta-polska.pl i opiszcie całe zdarzenie , gwarantuje Wam odpowiedz i rozwiązanie problemu .
|
|
a co do Luśki ma racje , ze porusza ten temat .... ja miałam kilka spotkań z tymi Paniami i były za każdym razem nie miłe .... kto szanuje siebie ... to sobie nie pozwoli na takie traktowanie ze strony tych Pań , one zapomniały chyba w jakich czasach zyją , to nie czasy komuny ... teraz klient jest najwazniejszy a one maja być miłe i obsługiwać Nas miło i rzetelnie . Ja za każdym razem kiedy zostane niemile potraktowana pisze e-mail : skargi@centrala.poczta-polska.pl i zawsze problem jest rozwiązywany .... na chwile jest dobrze a jesli znowu zaczynaja pisze znowu , moze w końcu jak nie dostaną premii za każdym razem to sie nauczą być miłe i traktować poważnie swoja pracę a nie "wyżywać sie za swoje niepowodzenia" na klientach .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |