Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BLokada IMEI |
Jak to jest z blokowaniem telefonu przez numer IMEI? Czy da się taką blokadę zdjęć, jeżeli tak do gdzie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BLokada IMEI |
wortel
|
|
a o co chodzi z tą blokadą jak ona działa? to prawda, że taki telefon nie nadaje się do użytku? podobno nie można go nawet włączyć?
|
|
aha i jeszcze napiszcie mi gdzie jest ten wortel, z góry dziekuję
|
|
funky12345 tel można włączyć ale nie zadzwonisz z niego ani nie wyślesz sms. Raczej nie zdejmą blokady IMEI.
|
|
Jeżeli to kradzione to nie odblokują Ci oni tylko operator ale on tego nie zrobi bo wie że kradzione i się wkąpiesz hehehe chyba że to nie jest kradziony.
|
|
Słuchajcie ja tak się dopytuje, bo mi zginął telefon, jest zablokowany przez IMEI, powiedzcie czy jest jakiś sposób,żeby go odzyskać?
|
|
OCZYWISCIE ZE SPOSOB JEST...TO JUZ DLA ZLODZIEJI NIEWIELKI PROBLEM... zycie
|
|
pytam,czy jest sposób odzyskać skradziony telefon.
|
|
JEZELI WIERZYSZ W BOGA TO IDZ DO KOSCIOLA MOZE MATKA BOSKA POMOZE INNEGO SPOSOBU NIEMA ALE JESLI TO SLABY TELEFON TO BYM NIEPLAKAL zycie
|
|
Jak powiedział Biernaczento, blokady IMEI raczej Ci nigdzie nie zdejmą. Aparat blokuje operator komórkowy na wniosek właściciela, któremu skradziono telefon. Aparat taki po zablokowaniu włącza się ale nie wykrywa sieci a więc nie ma zasięgu.
|
|
Blokade IMEI ścigają ale koszta przekraczaja czasem wartość telefonu. W Łomży napewno na dzień dobry powiedzą Ci ze nie zrobią tego. Proponuję w Warszawie pod pałacem kultury. W zaleznosci jaki jest to telefon koszta od 200-600zł 4lomza.pl
|
|
Zależy jaki telefon w siemensach jest to kwestja 10 czasem 20 minut ale to jedyny taki łatwy telefon do Zmiany IMEI.W inych jest to problem z kosztami i ze zmianą.
|
|
ale wy głomby ja pierdole...gosc sie pyta jak odzyskac skradziony telefon a napieprzaja o jakims zdjeciu imei. ja zrobilem blad ale szybko sie poprawilem zycie
|
|
Biernaczento: Blokady IMEI nie zdejmą, ale IMEI zmienić to już nie problem ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |