poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
BLokada IMEI

Jak to jest z blokowaniem telefonu przez numer IMEI? Czy da się taką blokadę zdjęć, jeżeli tak do gdzie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: BLokada IMEI

wortel

a o co chodzi z tą blokadą jak ona działa? to prawda, że taki telefon nie nadaje się do użytku? podobno nie można go nawet włączyć?

aha i jeszcze napiszcie mi gdzie jest ten wortel, z góry dziekuję

funky12345 tel można włączyć ale nie zadzwonisz z niego ani nie wyślesz sms. Raczej nie zdejmą blokady IMEI.

Jeżeli to kradzione to nie odblokują Ci oni tylko operator ale on tego nie zrobi bo wie że kradzione i się wkąpiesz hehehe chyba że to nie jest kradziony.

Słuchajcie ja tak się dopytuje, bo mi zginął telefon, jest zablokowany przez IMEI, powiedzcie czy jest jakiś sposób,żeby go odzyskać?

OCZYWISCIE ZE SPOSOB JEST...TO JUZ DLA ZLODZIEJI NIEWIELKI PROBLEM...

zycie

pytam,czy jest sposób odzyskać skradziony telefon.

JEZELI WIERZYSZ W BOGA TO IDZ DO KOSCIOLA MOZE MATKA BOSKA POMOZE INNEGO SPOSOBU NIEMA ALE JESLI TO SLABY TELEFON TO BYM NIEPLAKAL

zycie

Jak powiedział Biernaczento, blokady IMEI raczej Ci nigdzie nie zdejmą. Aparat blokuje operator komórkowy na wniosek właściciela, któremu skradziono telefon. Aparat taki po zablokowaniu włącza się ale nie wykrywa sieci a więc nie ma zasięgu.

Blokade IMEI ścigają ale koszta przekraczaja czasem wartość telefonu. W Łomży napewno na dzień dobry powiedzą Ci ze nie zrobią tego.
Proponuję w Warszawie pod pałacem kultury.
W zaleznosci jaki jest to telefon koszta od 200-600zł

4lomza.pl

Zależy jaki telefon w siemensach jest to kwestja 10 czasem 20 minut ale to jedyny taki łatwy telefon do Zmiany IMEI.W inych jest to problem z kosztami i ze zmianą.

ale wy głomby ja pierdole...gosc sie pyta jak odzyskac skradziony telefon a napieprzaja o jakims zdjeciu imei. ja zrobilem blad ale szybko sie poprawilem

zycie

Biernaczento:
Blokady IMEI nie zdejmą, ale IMEI zmienić to już nie problem ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org