poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kurs przedmalzenski

czy moze ktos wie gdzie trwa teraz kurs przedmalzenski w lomzy , albo gdzie zdobyc taki papier nawet bez chodzenia na kurs?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kurs przedmalzenski

A gdzie sie było przez tyle lat takowe kursy są organizowane w każdym kościele z tego co mi wiadomo to kurs trwa właśnie w Śniadowie ale sie zaczął trzeba by było pogadać z ks. Eugeniuszem. A bez chodzenia to wątpie że się obędzie pozdrawiam i szybkiego zdobycia świstka.

Ja rok temu robiłem w centrum katolickim trwał on o ile dobrze pamietam to 2 dni ale po 8 godz. cZy 10 godz. dziennie ale dokladnie ci niepowiem i kosztowalo to 30 zł od osoby. A najlepiej to idz do swojej parafii i tam powinni Ci powiedzieć w którym kościele odbywaja sie kursy, mnie bynajmiej pokierowali co gdzie i kiedy jest

Kurs przedmałżeński odbędzie się w Centrum Katolickim w dniach 8-9 marca (sobota-niedziela). W sobotę o godz. 14.00 a w niedzielę o 10.00. Pozdrawiam ;-)

ale jaja prawojazdy na zone /meza jak cos podeslij swoja kobiete to ja naucze a sam idz do burdelu

Wystarczy wyższy datek na kościół i papier będziesz maił w kieszeni:)

Witam!

Ja wiem, że kursy przedmałżeńskie organizowane w kościele pw. Miłosierdzia Bożego w salce (nie wiem czy teraz, ale warto się tam przejść), przy katedrze również chyba organizują, ale czy trwają teraz to tego już nie wiem.

magia_2

ludzie to zalezy jeszcze jaki kurs chcesz taki co w szkolach byly robione czytakie juz ozyciu iplanowaniu rodziny co przed slubem trzeba robic??

... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...

gdzie mozna zdobyc taki kurs?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org