Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto sie zajmuje origami w Łomży??? |
Czy ktoś w Łomży zajmuje się hobbystycznie origami w Łomży??? Mam pomysł, aby mojej kobiecie wręczyć tulipana na dzień kobiet. Słyszałem, że to prosta konstrukcja, ale mi nie wychodzi. Jeśli ktoś jest zainteresowany odpłatnie lub totalnie społecznie zrobić dla mnie tę konstrukcje z papieru to proszę o kontakt na gg: 1865755
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto sie zajmuje origami w Łomży??? |
ja zrobie za czteropak tyskiego. podawac numer ?? [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
Mam fajną książke na temat origami (z tutorialem). Pokazują w niej jak wykonywać zwierzątka z papieru hehe. Jak chcesz mogę Ci ją sprzedać za 15-20 zł. Zainteresowany ?
|
|
FIN - jeśli naprawdę umiesz to dobrze zrobić to napisz do mnie na gg to się dogadamy. Z czteropakiem tyskiego nie powinno być problemu :P
|
|
Tulipan jest prosty. Ile ja ich musialem porobić... ;) Moja była zrobiła mi papugi i sobie wiszą na żyyyrandorze (oświetleniu sufitowym no :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Cholera, a ja myślałem, że zajmujecie się orgiami... A tu tylko jakieś prace ręczne :P
|
|
glodnemu chleb na mysli? :p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |