Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komisy samochodowe |
Witam jestem ciekaw waszych opini na temat komisów samochodowych w naszym miescie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komisy samochodowe |
Ale moze bys sprecyzował pytanie do 2, 3 komisow bo troche ich w Lomzy jest. _________________________________________________________ ![]()
|
|
i zalezy o co dokladnie pytasz... chcesz kupic czy sprzedac samochod,bo to chyba rowniez jest wazne?
|
|
Wszystkie ładne są, bo pytasz chyba o malownicze położenie? -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Osobiście bardzo dobrze oceniam komis na Nowogrodzkiej, ale nie ten obok szrotu, tylko po drugiej stronie. Jak zmieniam samochód to tylko tam. Mają ładne, zadbane i w pełni sprawne auta (jestem mechanikiem) i co dla mnie było ważne, wszystkie są zarejestrowane. Zawsze można tam znależć coś dla siebie, bo orócz typowych aut zawsze mają na stanie coś innego niż w pozostałych komisach. Drugi komis warty uwagi to chyba ten przy stacji Pryma, mają fajne autka i duży wybór jeśli ktoś szuka czegoś droższego.
|
|
ja wręcz przeciwnie, kupiłam samochód w tym komisie obok szrotu na nowogrodzkiej i jestem bardzo zadowolona :) zostawiłam swój wysłużony samochód w rozliczeniu i o dziwo właśnie tu dostałam za niego najlepszą cenę, bo w innych komisach wyliczyli mi za niego śmieszną cenę a tak niewiele dołożyłam i jeżdzę śliczną pachnącą hondeczką, która do tej pory nie zawiodła mnie. Uczciwi i mili ludzie. Także z własnego doświadczenia ten polecam :)
|
|
wszytkie komisy to lipa każdy kto tam kupuje przepłaca i to nieźle
|
|
hehe pilotka córeczka właściciela komisu przy szrocie :)
|
|
Chciałabym być córką właściciela komisu..miałabym do wyboru do koloru samochodów..a tak.. czyżby zbieżność loginu..?
|
|
........trzeba zmieniac ale co innego......................:D:D
|
|
Cwaniaczki krypto reklame sobie robią w tym całym komisie auto niedźwieć . U niego zawsze najlepsze i najtańsze auta ; / Wielki znawca za dyche. Do kabe masz racje a do havic to albo mały gawron, który wącha mu jajca albo to chłopak pilotki napisał.. yyyyyyyyy NIE KUPUJCIE U TEGO CHŁOPA Z WĄSEM OSTRZEGAM WAS ! ! !
|
|
Stary gawron tez jajca mu wacha i tez jest wielki specjalista od samochodow. caly ten komis to kibel. Ja rownierz ostrzegam was nie kupujcie u tego chlopa z wasem!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |