Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zasięg PLAY |
Witam! Jestem zainteresowany usługami sieci PLAY więc mam pytanie do użytkowników tej sieci: jak przedstawia się zasięg tego operatora w Łomży i najbliższej okolicy? P.S. Przejrzałem tematy na forum odnośnie sieci PLAY i są dość stare a zasięg jak kobieta - jest zmienny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zasięg PLAY |
jak zasieg w sieci PLUS ...
|
|
Więc zaje*** powiem ci tak :) PLUS na każdym zadupiu znajdziesz nie to samo co Orange lub era :) miałem przypadek że byłem na wiosce kompletne zadupie :) i tako Orange tylko na dworze i to 2 kreski i to też nie w każdym miejscu , Era to tylko na strychu i 50m. od domu na górce , a PLUS w domu na strychu na dworze za chlewem czy w kiblu ;) o zasięg się nie martw :) ![]()
|
|
Bartes ale przecież w Łomży na Wesołej nie jest aż taki zły zasięg co Ty taki krytyczny opis sieci dajesz. Jacek
|
|
Play zasięg bardzo dobry, jedyne z nim problemy miałem w górach, ale tam wiadomo zasięg jest słaby, w Łomży i okolicach nie zdażyło się żeby nie było.
|
|
No nie wiem czy ten play ma az taki wysmienity zasieg ja w domu przy oknie na nowym telefonie z play-a mam tylko 2 kreski a na starej nokii z ery jest pełen zasieg wystarczy z telefonem z play-a zejsc do piwnicy i po zasiegu gdzie era ma przynajmiej połowe. Ogolnie play jest spoko ale ja i tak wole ere wiesz takie rzeczy tylko w erze ;] Pozdrawiam.
|
|
ja rowniez posiadam play'a i nie mozna narzekac na zasieg. Na poczatku tez mialem co do tego obawy, ale na prawde wszystko jest w porzadku i zadnych problemow nie powinienes miec. Ewentualnie jezeli cos z telefonem jest nie tak.
|
|
Może niech ktoś napisze, czy jest zasięg UMTS! -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
W Łomży Play nie ma swoich nadajników, a gdzie już ma to same UMTS'owe. Z tego co mi wiadomo Plus też w Łomży UMTSu jeszcze nie odpalił także o UMTS w PLAY Łomża można narazie pomarzyć. Ktoś oferuje w ogóle w Łomży UMTS? _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Era. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |