Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
siłownia |
Jako siłownie polecacie niedaleko osiedla Konstytucji 3 maja? Ile kosztuje tam karnet ??? Czy jest jakiś trener???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: siłownia |
moim skromnym zdaniem niedaleko i dobra to inter.... jest trener, a karnet cos ok 70 zl
|
|
intercosmetic 70 zł. Jest trener Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
już taki temat był a więc poszukaj tam napewno znajdziesz więcej odp.
|
|
InterCosmetics:D Albo "EWa" tylko o wiele dalej:P:P:P Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Intercosmetics - wyszynskiego 70zl ladnie w srodku sprzety nowe Zibi - dmowskiego 50zl hyba najstarsza silownia w Łomzy Ewa - m.c.skłodowskiej - tez dobra ale karnet ok 80zl Tytan - kolo szpitala niebylem niewiem Jednostka wojskowa 30zł - masakra juz lepiej pompki w domu robic hehee mechaniak,inne szkoly tak tez mozna
|
|
anonimowiec Oooo Prosze Jak Ty Wsio Wiesz hehe:D:D:D Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
ja chodziłem do "Intercosmetics" i szczerze polecam... co najważniejsze nie ma tam dużych kolejek do sprzętu... chodziłem też parę miesięcy na Dmowskiego przy samej SP3 (kiedyś w tym budynku były delikatesy, potem sklep zoologiczny), ale nazwa wypadła mi z głowy jakoś :/... też spoko, ale spory ruch i nie chce się ćwiczyć, bo same znajome mordy wokoło :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
SaneOne Ta Siłownia Przy Tym Gimnazjum Zwała Sie "Relax";) Cya:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
dokładnie "Relax"... i pracował tam w-f`ista z II LO... jest tam jeszcze ta siłownia czy nie ma? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
SaneOne Niestety już jej nie ma:/ Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
mysle ze najlepsza siłownia to intercosmetic jest nowoczesna i nie smierdzaca swiadczyć moze o tym to że byl tam nawet mistrz świata w kulturystyce '' GŁUCHY'' a zreszto głupie pytanie '' pszczoła lubi miód , mucha lubi gówno ''
|
|
tak, tak myślę,że na dzień dzisiejszy najlepszą siłownią w Łomży jest "intercosmetic", ludzie w siłowni "EWA" też są w porządku, ale pan trener szkoda gadać.powinien mieć ksywkę Rysiek-Złotówa bo nie ma u niego nic za darmo. panie Rysiu odsstraszasz pan ludzi i zniechecasz do trenowania tego sportu. Miło mi widzieć w "inter" te same mordki co chodziły do ciebie oby tak dalej!!! pozdrawiam:)
|
|
Uwaga:wybieramy siłownię-żadne tam wymuskane ''Fitness Cluby''... Trzeba tylko znalezć prostą ''pakernię'',gdzie uczęszczają prawdziwi przedstawiciele zwierzęcej siły i kultu fizycznej tężyzny:kulturyści,ochroniarze,kick-bokserzy,czyli nieskrępowane zwoje muskulatury,skłębione barokowo na zwalistych ciałach...=)
|
|
orientuje sie może ktoś ile kosztuje karnet na siłownię Relax??
|
|
55 zlotych w relaxie lub 65 niepamietam dokladnie ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
W Relaxie karnet kosztuje 65 zl duzo ludzi przychodzi ale ogolnie jest zajebiscie kulturka wszystko co trzeba ;))) przemo
|
|
popieram siłownia Relax jest jak najbardziej OK !!!!!!
|
|
a są kolejki do sprzętu??
|
|
ja osobiście polecam intercosmetics naprawdę chyba najlepsza siłownia w łomzy:) w relaxie nie byłem więc nie wiem http://www.eurobarre.com/?p=569396317748
|
|
a ile tam kosztuje karnet??można liczyć na pomoc instruktora? i w jakich godzinach jest otwarta?
|
|
polecam Relaks miła atmosferka, na kolejki też nie trafiłam
|
|
jak dla dziewczyny to polecam 'ewe' mila atmosferka i cwiczy stosunkowo duzo dziewczyn, karnet kupowalam za ok 70 zl. jeszcze zalezy co ciebie ineresuje czy sporty silowe czy aerobik. a w ewie jak i w innych silowniach kolejki do sprzetu zalezy od godziny cwiczen wiadomo ze 16-18 to najwieksze kolejki ale chyba jak jakis facet nawet bedzie robil barki czy biceps to chyba nie zajmie twoich przyrzadow ;)
|
|
Jako silownie nie polecam niczego poza silownia. Byczysz sie kobieto, okrutnie... -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
czy to są reklamy siłowni czy agencji towarzyszkich z pakerami? Nasza
|
|
Najbardziej męska siłownia to Zibi. W miare tanio i jest wszystko co dusza zapragnie i właścicielem jest jak się nie myle mistrz Polski w trójboju siłowym. Dawno nie byłem ale z tego co słyszałem to siłownia ta jest po romoncie. Chyba ze źle słyszałem.
|
|
Hehe to nie lepiej zamiast siedziec na forum pochodzic sobie (pojeździc) i zobaczyc co, gdzie i jak?? między InterCosmetics a ,,ewą,, jest 15 minut drogi. Mój nr.gg 9141868. Nienawidzisz Mnie?? Fajnie! Słyszysz Te Brawa? Są Dla Mnie! Pzdr
|
|
fffffffffffffffffff |
http://kaasiia.myminicity.com/ Mój nr.gg 9141868. Nienawidzisz Mnie?? Fajnie! Słyszysz Te Brawa? Są Dla Mnie! Pzdr
|
|
a gdzie jest najbliższa siłownia od osiedla Łomżyca? (okolice mari)
|
|
A jak z godzinami otwarcia w w/w silowniach.... z tego co wiem to w Zibi nie jest otwarta caly czas w ciagu dnia tylko w okreslonych godzinach... jak to jest w innych silowniach ?
|
|
Polecam siłownie " Relax " niema kolejek mila atmosferka no i sprzet nowiuutki :) Pozdrawiam
|
|
moge prosic o opd. w jakie dni i w jakie godziny jest relax otwarty ? z góry dziękuje ;)
|
|
od 9 do 22 a w sobote do 19 chyba
|
|
niewiem tez dokladnie ale napewno dlugo zawsze jak tam jestem to jest otwarta he he przemo
|
|
A był ktos na siłce w Hotelu Baranowski w Piatnicy / Pozdrawiam: Grey
|
|
polecam siłownie "Zibi". Trener posiada uprawnienia instruktora kulturystyki i trójboju siłowego, czynny zawodnik.A to się liczy :) tym powinniśmy sie kierować przy wyborze siłowni a z tego co wiem to nie każdy prowadzący siłownie takie uprawnienia posiada- z gazet to można się bajeru na czytać i tylko sobie krzywdę zrobić Rbn mylisz się p.Zbyszek jest wielokrotnym mistrzem polski w Ts i europy :) Wiecej lat spedził na treningach niż niektórzy instruktorzy mają ;)
|
|
do szaakal - kim Ty jesteś i co możesz powiedzieć o kulturystyce i trójboju siłowym.
|
|
JJ a kim ty jesteś?
|
|
ktoś zna aktualną cenę karnetu i wejść jednorazowych na siłownie w Łomży? i którą siłownię moglibyście polecić dziewczynie, bo nigdy nie byłam, a chciałabym zacząć chodzić :)
|
|
tytan 40zł dla uczących się :) dla nie i tak tanio z 5paczek :) ...
|
|
Polecam Intercosmetics. Cwiczylam tam swego czasu. Wszystko bylo oko.
|
|
Witam, polecam EWĘ. Jak pierwszy raz się wybierasz, to zgłoś się do trenera Roberta (właściciel), On Ci wytłumaczy co i jak, a jak się będziesz obijać, to potrafi dosadnie zwrócić uwagę, ja to odbieram na plus, bo to mobilizuje i nie sztuką jest zapłacić i tyle, trzeba jeszcze ćwiczyć:) Ja tam chodzę i jestem zadowolony. Pozdrawiam.
|
|
A jak to jest z tym karnetem? Płacę powiedzmy 70-80zł i przychodzę ile razy w tygodniu? I ile godzin w ciągu dnia?
|
|
Jak masz karnet to możesz przychodzić codziennie i siedzisz ile chcesz;] Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
A to super, opłaca sie ;))
|
|
dzięki za odzew :) a intercosmetic jak się przedstawia cenowo - z jednorazowe wejście i za karnet(są tylko karnety miesięczne?)??
|
|
siłowni "Ewa" nie polecam ! :)
|
|
|