Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przeziebienie |
Siemka Jakie macie domowe sposoby na walkę z przeżiebieniem bo akurat yeraz taka pora ?? Proszę o porady :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przeziebienie |
hmm proste rutinoscorbin w razie kataru aby zapobiegac i nerki nie na wierzchu :) nie mozna sie rozneglizowywac :)
|
|
te wszystkie specyfiki to wyłuda kasy!!ubierac sie stosownie do pogody,a jak lamie to ferwex i tyle!!!!!!!
|
|
FERWEX jest najlepszy
|
|
cebula do kanapek...a jak nie skutkuje to czosnek posiekac i do kanapki:) tyylko potem cuka kilka godzin...z pietruszka pare godzin mniej:) od roku chory nie bylem ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
zly czlowke: jest czosnek w tabletkach, po ktorym nie "cuka" :)
|
|
zly czlowiek: jest czosnek w tabletkach, po ktorym nie "cuka" :)
|
|
iguana, czosnek w tabletkach wydaje mie się, że nie ma takich właściwości jak surowy. Polecam mleko gotowane z czosnkiem, smakowo tak sobie, jednak rozgrzewa i w początkach choroby skuteczny. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
megan owe tabletki odnosza wlasciwy skutek pod warunkiem, ze sie je lyka profilaktycznie, a nie tylko w stanach chorobowych:) ale oczywiscie naturalny czosnek ma silniejsze dzialanie. A zeby bylo smaak i przyjemny zapach to polecam wlewac w siebie maliny. w sporych ilosciach. w odpowiednim czasie zaaplikowane, stawiaja na nogi.
|
|
nie ma to jak prawdziwy swiezy czosnek:) i cebulka:) mowie...cebulka to profilaktycznie:) od czasu do czasu do kanapki:) ja polubilem to...to teraz, o ile mam okazje robie kanapki z warzywami...a czosnek to jest dobry...jak juz jestesmy chorzy...pociac go ewentualnie miazge z niego zrobic i na chleb...osobiscie wole z maselkiem, bo lepiej smakuje:) wiem, ze sa tabletki czosnkowe..olejek czy proszek ale nic nie daje takiego kopa jak prawdziwy czosnek:D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |