poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wszy znów w szkołach

Moze cos ktos o tym słyszał???? bo ja ostatnio dosc duzo! To w tych czasach mozliwe?????????/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wszy znów w szkołach

jak sie nie myjesz to tak:)

a co maja ,,te czasy,, do tego?!zadbaj o higiene i problem juz sie nie powtorzy :)

Wszystko możliwe,ja jakieś 5 lat temu zaraziłem się tymi wszami od jakiegoś brudasa,ale na szczęście szybko to wytępiłem.wystarczy,że jedna osoba ma coś zaraźliwego,a reszta potem musi cierpieć,że taki śmierdziel ma wodę w domu,a nie chce mu się jej używać.

tylko nie wiem dlaczego to jest kierowane do mnie??? Ja tylko zapytałam czy ktoś coś o tym słyszał??? Ja słysze ostatnio ale jak narazie jeszcze nie widziałam. Wiec tylko pytam... A Was wogole mozna o cos zapytac i liczyc na normalna odp. czy tylko na złosliwe przytyki???

ciezka sprawa te wszy... nie wiem jak ci odpowiedziec... wes moze w occie sie umyj???

ŁKS

jak nienasz wody w domu to ić sie do narwi wykąp albo na groble jednaczewsko i z nowego mostu skocz do łomżyczki i prpblem z głowy i weś mydło sobie kup . a przy okazji tego pedała może złapiesz i wszy przejdą na niego może hahahahahah

nie rozumiem tych złośliwych komentarzy !!! Ktoś zapytał czy słyszeliście o tym a wy już krytykujecie. Niedługo nic nie będzie można tu napisać

...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...

Ktoś tu kogoś chciał pojechać słowami: "z nowego mostu skocz do łomżyczki"
ciekawy punkt widzenia hehe

Nie nie słyszeliśmy.

PS. gillete coś zostawiłaś w szkole :p

nie no zartuje :p a tak serio to czasy nie maja nic do tego... jak komus nie chce sie umyc to nic sie na to nie poradzi... na takich ludzi nie dzialaja nawet subtelne ,,aluzje,, bo jak sie nie myli tak nie myja sie dalej... mam kolezanke ktora kiedys mieszkala w internacie i jej wspollokatorka przez caly rok szkolny(czyli cale 10mies) ani razu nie prala recznika :/ktory w czerwcu z blekitnego zmienil kolor na granatowy :P na pierwszy rzut oka zadbana dziewucha a tu taki psikus...

Jak z was takie mondrale to sam skocz do rzeki jeden z drugim,na bańke,może zmądrzejecie.

brudasów trzeba tępićććććććććććććććććććććććć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

właśnie pacjętka tylko zapytała o temat a tu zaraz jakieś cweluchy muszą ją besztać żenua

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org