Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Reaktywacja serwera HK! |
serwer HappyKillers ma już nowe IP. Tym razem postawiliśmy na bardziej znane hosty i zapewniam, że lagów nie będzie ;) o to IP: 80.238.112.242:27064 Pass: zostało nie zmienione jednak nie chcemy łamać regulaminów dotyczących serwerów na nowym hoście więc nie będe tutaj go podawać :P kumaci napewno będą wiedzieć jakie jest hasło Licza slotów nie została zmieniona. Licza pluginów została ograniczona, żeby niepotrzebnie zasyfiać serwer. Wszelkie niezadowolenia, propozycje, żale itp proszę zgłaszać w www.happykillers.rox.pl na forum. Prace na serwerze jeszcze trwają, w niedługim czasie wszystko zostanie odpowiednio skonfigurowane ;) pozdrawiam wszystkich graczy i zapraszam do wspólnego grania ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Reaktywacja serwera HK! |
SERWER DO BANI, dlatego na nim NIE GRAM. Nie zaśmiecajcie forum takim głupotami.
|
|
Ja to Zapraszam Na Serwer shd 0 lagow Dobry poziom gry Cheaterow banujemy....nie pie(cenzura) sie z nimi A o to IP: 87.230.101.93:27057 gg-7624301
|
|
A haslo to shd w razie zastrzezen pisac na gg 7624301 gg-7624301
|
|
Jak dla mnie HK to najlepszy łomżyński serwer, pełna kultura, mało dzieci neo, ale serw ma jedną wadę a mianowicie ciągle te same mapki aztec, dust, inferno, mogłoby być częściej włączane jakieś fy lub takie mniej znane. PS. Jest jakiś łomżyński serwer CS Source, ponieważ mam zamiar kupić steama dla css ale nie wiem czy warto. A może ktoś z was grał w css i może wypowiedzieć sie na temat tej gry. Pozdrawiam
|
|
fistaszek no to zrobiłeś wtopę, ponieważ: 1. Serwer stoi od piątku wieczorem, nikt nie miał do niego IP, ponieważ nasz klan robił na nim treningi i rozgrywaliśmy mecze, serwer był postawiony na steam. 2. Od dzisiaj serwer był przerobiony na non steam ale do wieczora był błąd przez który NIKT nie mógł wejść na serwer. A więc serwer sprawnie chodzi dosłownie od paru chwil ;) co jak co ale Ty mógłbyś nie zaśmiecać forum takimi głupotami. Niewiedza rujnuje nie?:P W planach mamy zamiar na naszym forum umieścić odpowiedni dział "serwer" w którym będą dokładniejsze info, będziecie mogli dać propozycje map na serwerze itp. Narazie serwer nie jest do końca zrobiony, ale niedługo będzie tak jak trzeba a więc zapraszam do gry ;) B@ni@k: każdy szanujący się administrator nie pie(cenzura) z cheatami, a więc daruj sobie...
|
|
a i jeszcze jedno. Pogrywałem sobie kiedyś w CSs, jednak według mnie nie ma to jak dobry CS 1.6 ;) dlatego na Twoim miejscu zainwestowałbym w steama cs1.6 i CScz. Pozdrawiam ;)
|
|
Nie moge wejsc na serwer,poniewaz nie moge sciagnac jednego z plikow muzycznych,zapewnie nie tylko ja tak mam.
|
|
hmm... już wczoraj grało pare osob... nie wiem postaramy się usunąć ten błąd jak najszybciej
|
|
wisnia wszedłem bez problemu na serwer-chyba jednak tylko ty tak masz :]
|
|
hmmm nie tylko on bo ja tez nie moge sciagnac tego pliku !!! ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
plugin prawdopodobnie odpowiedzialny za ten błąd został usunięty... w niedługim czasie pojawi się następny i mam nadzieje, że błąd nie wystąpi a więc zapraszam do gry :D
|
|
z tym plikiem muzycznym jest tak na wielu serwerach pewnie chodzi o plik "loadingsound3.wav" czy cos takiego ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
nie to nie jest loadingsound ;) to jest muzyka do pluginu dzięki któremu na początku nowej mapy jest 45 s rozgrzewki przy muzyce :P fajny plugin no ale niestety nie dziala :/ dzisiaj prawdopodobnie do końca zrobimy serwer...
|
|
aha a co z tym waszym klanem sie dzieje poszukujecie kogos?? czy juz macie obsade pelna?? ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
Ja odpowiem za matiego...Pełen klan, brak miejsc:)
|
|
aha a co z tym plikiem muzycznym bo patrze ze znowu sie pojawil moze zamiesccie go gdzies na necie i linka podajcie ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
no chyba niestety nie uda nam się powtórzyć sukcesu poprzedniego serwera :P no cóż sobie troche postoi...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |