poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak oceniacie prezydenta?

Jakie macie opinie o prezydencie Łomży? Co robi dobrego, a co złego?

MiSiu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak oceniacie prezydenta?

prezydent w lomzy jest ktos taki?????? nigdy o nim nie slyszalem ;)
co dobrego:NIC
co zlego:NIC+wyjatki

DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKO pANIE pREZYDENCIE

Nic dobrego ... nikt nie potrafi kierować miastem które by mogło się rozwinać ale oczywiście drobny miejski handelek górą i kilka panów nazywającymi się Biznesmenami co wożą się merolami a grosze wrzucają dla potrzebujących . Pff wstyd , wstyd ... a powiem na koniec NIE CHCE ŻADNEGO CENTRUM-HAMOWEGO NA BAWEŁNIE . i Białystok nam nie pozwala się rozwijać ? hah każdy wie gdzie mieszka i sam sobie odpowie na pytanie kto nie pozwala rozwijać sie miastu ... eh

z dobrych, to zdecydowanie NIC
ze złych: przyzwolenie na degradację łomżyńskiej oświaty (łasy na pochlebstwa choinski); wybudowanie bulwarów nadnarwiańskich w postaci trudnodostępnej; basen pełnowymiarowy w Łomży (w jakim celu pełnowymiarowy?)..

nic dobrego , żaden gospodarz, człowiek zastoju i braku perspektyw, prowadzi miasto ku upadkowi. mistrz stwarzania waśni i konfliktów (ostatni pomysł przyłączenie do miasta okolicznych gmin) . Po prostu ten Pan zapomniał ,że został wybrany jako zło konieczne wobec drugiego zła jakim był jego kontrkandydat w wyborach.

Nasza

prezydent??? jesli cos zrobił dobrego to tylko dla siebie, jak to nawet ostatnio słyszałam na TV Łomża, urzędnik na urzędnika nie ma dobrego słowa a co dopiero mówić o takich szaraczkach jak my:) poza tym tak się dzieje ostatnio ze sama mogłam się przekonać jak to prezydent dba o dobre imie.....uważam że nie zasługuje na miano prezydenta i czekam już tylko na wymiane tych nie udaczników jacy są w naszym urzędzie miasta.

oni tylko patrzą jakie korzyści mogli by mieć, ile może im do kieszeni wpaść, nie zważając na potrzeby innych. Dostają doba kase, różne dodatki i taki jeszcze twierdzi że ma mało...Słów mi brak na tych nie Niekompetentnych ............. dopiszcie sobie reszte:)

jestem za zmianą urzedasów!!!!!

Ja jestem za żeby ich po(...),chodźcie złożymy się na (...).drogo wszystkich razem nie wyniesie.to jak?

Zbudowali dwa ronda i zezwolili na 6 biedronek-ile to narad i dyskusji. Teraz myślą co zrobić ze St Rynkiem bo z okien ratusza wieje nudą nic ciekawego nie widać, może by piramidę albo jakąś wieżę postawić, coś zmienić. Jak się patrzy z boku na te urzędy to rzygać się chcę, pousadzane na stanowiskach zięciowie,synowe, pociotaki, znajomasy pseudo biznesmenów dyrektorków,kierowników i innej łomżyńskiej "elyty". Łomżyńscy biznesmeni to gówno zjady tylko darmochy chcą i szmacić i okradać tego zwykłego to nie są biznesmeni, 90% to złodzieje.

Nasz prezydent jest bardzo dobry lubi rozdawać bardzo wysokie premie dla swoich podopiecznych owiec którzy niczym na nie nie zasłużyli.Ale cuż z państwowego lekko ręką idzie.A co tam żądzi sie.

oooo

Uważajcie co piszecie! Wpis BossP-caW podlega pod prokuratora, więc módl się kolego, aby moderatorzy jak najszybciej go usunęli (nie prokuratora ale Twój wpis).

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Człowieku a co to zażartować nie można?chyba tego nie zabraniają.

Czy nie zauważacie, że za wszystko są winni "inni" (GDDKiA, marszałek województwa, kuratorium, wojewoda, a ostatnio także prezes SSSE).

Czy to brak pomysłu "na miasto"?
Obwodnica - kłopot (czekamy, aż się samo zrobi), ze stadionem - kłopot, z "bulwarami nadnarwiańskimi - kłopot (już chyba od 5 lat), z hipermaketami - kłopot, ze SSSE - kłopot, itd. itd.

Praktycznie w Łomży nić się nie dzieje - no, poza kilkoma chodnikami, rondami, "Biedronkami", namiastkami ścieżek rowerowych (do których nie ma jak dojechać), a ostatnio "LIDLEM" (i to w takim miejscu, w którym mogłaby powstać jakaś reprezentacyjna dla miasta budowla).

Architekt miejski (funkcja) w naszym mieście chyba od lat nie istnieje, albo jest osobą bez wizji.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org