Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak oceniacie prezydenta? |
Jakie macie opinie o prezydencie Łomży? Co robi dobrego, a co złego? MiSiu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak oceniacie prezydenta? |
prezydent w lomzy jest ktos taki?????? nigdy o nim nie slyszalem ;) co dobrego:NIC co zlego:NIC+wyjatki DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKO pANIE pREZYDENCIE
|
|
Nic dobrego ... nikt nie potrafi kierować miastem które by mogło się rozwinać ale oczywiście drobny miejski handelek górą i kilka panów nazywającymi się Biznesmenami co wożą się merolami a grosze wrzucają dla potrzebujących . Pff wstyd , wstyd ... a powiem na koniec NIE CHCE ŻADNEGO CENTRUM-HAMOWEGO NA BAWEŁNIE . i Białystok nam nie pozwala się rozwijać ? hah każdy wie gdzie mieszka i sam sobie odpowie na pytanie kto nie pozwala rozwijać sie miastu ... eh
|
|
z dobrych, to zdecydowanie NIC ze złych: przyzwolenie na degradację łomżyńskiej oświaty (łasy na pochlebstwa choinski); wybudowanie bulwarów nadnarwiańskich w postaci trudnodostępnej; basen pełnowymiarowy w Łomży (w jakim celu pełnowymiarowy?)..
|
|
nic dobrego , żaden gospodarz, człowiek zastoju i braku perspektyw, prowadzi miasto ku upadkowi. mistrz stwarzania waśni i konfliktów (ostatni pomysł przyłączenie do miasta okolicznych gmin) . Po prostu ten Pan zapomniał ,że został wybrany jako zło konieczne wobec drugiego zła jakim był jego kontrkandydat w wyborach. Nasza
|
|
prezydent??? jesli cos zrobił dobrego to tylko dla siebie, jak to nawet ostatnio słyszałam na TV Łomża, urzędnik na urzędnika nie ma dobrego słowa a co dopiero mówić o takich szaraczkach jak my:) poza tym tak się dzieje ostatnio ze sama mogłam się przekonać jak to prezydent dba o dobre imie.....uważam że nie zasługuje na miano prezydenta i czekam już tylko na wymiane tych nie udaczników jacy są w naszym urzędzie miasta. oni tylko patrzą jakie korzyści mogli by mieć, ile może im do kieszeni wpaść, nie zważając na potrzeby innych. Dostają doba kase, różne dodatki i taki jeszcze twierdzi że ma mało...Słów mi brak na tych nie Niekompetentnych ............. dopiszcie sobie reszte:) jestem za zmianą urzedasów!!!!!
|
|
Ja jestem za żeby ich po(...),chodźcie złożymy się na (...).drogo wszystkich razem nie wyniesie.to jak?
|
|
Zbudowali dwa ronda i zezwolili na 6 biedronek-ile to narad i dyskusji. Teraz myślą co zrobić ze St Rynkiem bo z okien ratusza wieje nudą nic ciekawego nie widać, może by piramidę albo jakąś wieżę postawić, coś zmienić. Jak się patrzy z boku na te urzędy to rzygać się chcę, pousadzane na stanowiskach zięciowie,synowe, pociotaki, znajomasy pseudo biznesmenów dyrektorków,kierowników i innej łomżyńskiej "elyty". Łomżyńscy biznesmeni to gówno zjady tylko darmochy chcą i szmacić i okradać tego zwykłego to nie są biznesmeni, 90% to złodzieje.
|
|
Nasz prezydent jest bardzo dobry lubi rozdawać bardzo wysokie premie dla swoich podopiecznych owiec którzy niczym na nie nie zasłużyli.Ale cuż z państwowego lekko ręką idzie.A co tam żądzi sie. oooo
|
|
Uważajcie co piszecie! Wpis BossP-caW podlega pod prokuratora, więc módl się kolego, aby moderatorzy jak najszybciej go usunęli (nie prokuratora ale Twój wpis). ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Człowieku a co to zażartować nie można?chyba tego nie zabraniają.
|
|
Czy nie zauważacie, że za wszystko są winni "inni" (GDDKiA, marszałek województwa, kuratorium, wojewoda, a ostatnio także prezes SSSE). Czy to brak pomysłu "na miasto"? Obwodnica - kłopot (czekamy, aż się samo zrobi), ze stadionem - kłopot, z "bulwarami nadnarwiańskimi - kłopot (już chyba od 5 lat), z hipermaketami - kłopot, ze SSSE - kłopot, itd. itd. Praktycznie w Łomży nić się nie dzieje - no, poza kilkoma chodnikami, rondami, "Biedronkami", namiastkami ścieżek rowerowych (do których nie ma jak dojechać), a ostatnio "LIDLEM" (i to w takim miejscu, w którym mogłaby powstać jakaś reprezentacyjna dla miasta budowla). Architekt miejski (funkcja) w naszym mieście chyba od lat nie istnieje, albo jest osobą bez wizji.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |