poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gnębić chamstwo

jestem na forum od niedawna ale to co pierwsze mi się żuciło w oczy to chamowate odzywki niektórych uczestników jeśli ktoś z was ma jakiś pomysl żeby temu zaradzić to proszę się wypowiedzieć
wyżej wymienionym bohaterom z góry dziękuję

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gnębić chamstwo

Raczej nic na to nie poradzisz/nie poradzimy.Ludzi nikt nie zmieni.

Tak zwana walka z wiatrakami :) może niektórzy to lubią - jak ktoś używa wulgarnych odzywek lub kogoś obraża to musi liczyć się z tym że ten ktoś odpłaci się tym samym. A tak poza tym to kiedyś widziałam u kogoś na forum taki bardzo mądry cytat : Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

inga (...) siedząc 24 na dobe przy kompie sprawdzajac kazdy szczegol forum. kazdy ma cos do powiedzenia i to jego sprawa jak sie wyraza widocznie tak im dobrze., a ja tez nienarzekaam więc to ty masz dziecko problem. czy osoby przez ciebie powiedziane(bohaterzy) maja do ciebie jakis problem ze zresz w domu gotowe zupki chinskie albo ze jestes blondynką? widac ty pokazujesz ze jestes gorsza od tych bohaterow.jesli prubujesz pokazac kulture to zachowaj ją dla siebie i niepouczaj ojca jak ma wychowywac dzieci

zycie

fajny cytat,też natknąłem się na niego.

Już wiem kulig ma ten cytat :)

"żuciło" Inga o Twoim chamstwie czy prostactwie świadczą takie błędy...

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym skur******* w tej dolinie..."

O takich jak gans jest ten temat,ja też bym się wkurzył gdyby o mnie wspominali.

inga. skopiować tekst wygenerowany przez program bluzgator to każdy może. nie błysnęłaś tu niczym zachwycającym.
żenada. chcesz zmian? zacznij od siebie i nie pokazuj się tu.

a ty kiernek nawet tego nie potrafisz więc sam stul pysk i nie naskakuj do dziewczyny.

czemu nie do dziewczyny? dziewczyna to ta slabsza płec ktora do niczeg osie nienadaje prucz gotowania i ruchawki.poco ich wiec oszczędzac
trzeba tepic takich jak inga

zycie

zastanawiam się gans kto cię w życiu tak mocno skrzywdził bo uraz psychiczny ci się pogłębia z każdym dniem i to w znacznym stopniu

Wyrazy współczucia dla rodziców "GANS"!!!!!!!!!!!!!!!!!

GANS ... PRO :P ja bym nawet na niego uwagi nie zwracał ...

Dobra dajcie spokój porównujecie chamstwo z błędami ortograficznymi ! Dziewczyna napisała szczera prawde
na tym forum niby jest tak
-Każdy eee te forum 4lomza to takie i itp itd
-"Wszyscy piszą głupoty etc..."
takich przykładów jest mnóstwo lecz czemu nikt z was nie pomogl zeby te forum podwyższyło troche poziom ?
Po co zakladac 100 tematów o Janku Serce ? Chlopak niech się pręzy trudno olej-nie musisz czytac jego postów

Jak jakis gnojek napisze głupote to po jajo mu odpisywac 300 tysięcy postów ze jestes załozsny wróc do podstawówki temat jest beznadziejny kleknij do miecza i tak w kołko ?

Łomża leży na Mazowszu !

Gdyby na forum był moderator to nie pozwolilby na umieszczanie wulgarnych postow,a gdy posty chamskich uzytkownikow nie ukazywalyby sie to wtedy nie byliby oni wulgarni :) jednak na tym forum o moderatorze mozemy pomarzyc...

Pomarzyć to my sobie możemy o wielu rzeczach.HokusPokus takie samo mam zdanie,ale młodzież zachowuje się jak jakaś dzieciarnia więc nie da się z tym nic zrobić tym bardziej wirtualnie,chcą się na forum wykazać to się sprzeczają nawzajem.Jak jeden z drugim mają za dużo energii i głupkowatych pomysłów to wypuścić takie bydło do lasu,niech tam się wyszaleją,jak zrobią krzywdę to tylko sobie.Choroby genetyczne zdarzają się,więc jak przygłu... się urodzi to już trudno,trzeba zaakceptować wrzód na dup..W łbie sieka ale taki konfident dojdzie do władzy i widać na przykładzie....(cenzura :-D ),że nic dobrego nie wniesie bo i nie umie albo mu się nie chce.

proponuję założyć czarną listę ;)

a kto jest włascicielem tego forum ? Jakis kontakt do tego kogos zapewne admin strony moze zasypac go mailami z proba o przyznanie moderatora !
Ja bardzo chętnie sie tym zajme

Łomża leży na Mazowszu !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org