Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Transmisja meczu w Zibim ? |
Mam pytanie, czy do tej pory w "Zibim" można było obejrzeć transmisję z meczów Polskiej Ligi ? Jutro zapowiada się ciekawy mecz Korona-Wisła, a niestety nie mam możliwości obejrzenia go nigdzie indziej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Transmisja meczu w Zibim ? |
przez neta
|
|
tak w zibim zawsze meczyki sa puszczane
|
|
A zobacz niewiedziałem chodze tam ale akurat nie zdarzyło mi się być tam jak był jakiś meczyk.
|
|
tak trafiales zawsze jak bylem to byly puszczane meczyki tak wiec polecam bar mila atmosferka i kulturka
|
|
A gdzie ten "Zibi"? Jak sie POLSAT z TVP nie dogada to przyjdzie wszystkie mecze z EURO w klubach i pubach oglądać. Może to i lepiej. Jeszcze dziś pamiętam jak w kilkuset chłopa darliśmy się na meczu POLSKA-NIEMCY w VIP-ie. Doping był na maxa. I wszyscy na "biało-czerwono" ! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
na meczyki to tylko do klubu, swietny klimacik
|
|
szkoda tylko, ze tak mało miejsca jest w Zibim, ciężko gdzies usiasc podczas meczu
|
|
Peter w kilkuset chłopa w VIPie? Buehehehe to chyba jeden na drugim stał/siedzial :D "I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym skur******* w tej dolinie..."
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |